Banana Crumb Muffins

Home « Chefs « Retete
 
Compozitia: 10 portii
 
Portii: 1 1/2 cani faina
1 lingurita bicarbonat de sodiu
1 lingurita praf de copt
sare 1/2 lingurit
3 banane,
 3/4 ceașcă zahăr alb
1 ou, ușor bătut
1/3 ceasca de unt, topit
1/3 cană de zahăr brun
 2 linguri faina
1/8 lingurita scortisoara macinata
 
Cum preparam:
cuptor incalzit la 375 grade F (190 grade C).
Ungeti ușor 10 cupe brioșă,de sicilon, de preferat.
Într-un castron mare, se amestecă făina împreună 1 1/2 cani, bicarbonat de sodiu, praful de copt si sarea.Într-un alt castron, bate împreună banane, zahăr, ouă și unt topit.La final se combina ambele compozitii amestecul de banane în amestecul de făină
Turnati aluatul, in cupele,formele de briose pregatite anterior..
Într-un castron mic, se amestecă zahăr brun împreună cu 2 linguri faina si scortisoara.Se amesteca pana  când amestecul seamănă cu mălai grosier.Se presara peste topping brioșe, in a doua parte si se mai lasa la cuptor.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 18 la 20 de minute, daca vrem sa stim ca sunt gata facem testul cu scobitoarea, daca iese curata sun gata ..
Pofta buna.
Articol tradus cu traducator automat!

Ingredients 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  1. Preheat oven to 375 degrees F (190 degrees C). Lightly grease 10 muffin cups, or line with muffin papers.
  2. In a large bowl, mix together 1 1/2 cups flour, baking soda, baking powder and salt. In another bowl, beat together bananas, sugar, egg and melted butter. Stir the banana mixture into the flour mixture just until moistened. Spoon batter into prepared muffin cups.
  3. In a small bowl, mix together brown sugar, 2 tablespoons flour and cinnamon. Cut in 1 tablespoon butter until mixture resembles coarse cornmeal. Sprinkle topping over muffins.
  4. Bake in preheated oven for 18 to 20 minutes, until a toothpick inserted into center of a muffin comes out clean.

 

Publicat in: iulie 2015
Etichete pentru acest articol: briose banane, reteta briose
Inapoi la categoria «« Chefs

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat




Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului eatermagazine

Advertisement