Chiftelute pescaresti Casa Dicos

Home « Chefs « Retete

La sfârşit de săptămână, mi-am dorit să ies în oraş pentru a lua un prânz pe cinste. Bineînţeles, mi-am dorit ca restaurantul să fie aproape de mine, dar ceea ce a contat cel mai mult a fost faptul că eram în căutarea calităţii! Evrika! Deja ştiam: Casa Dicos, situat undeva pe str. Avrig, în apropiere de Şoseaua Mihai Bravu. Mai fusesem aici, ştiam calitatea localului, servirea impecabilă, ambientul de vis.

Odată ajunsă acolo, mi-au fost recomandate chifteluţe pescăreşti, bune "ca la mama acasă". Şi nu s-au înşelat, aceste chifteluţe învelite în mac şi susan m-au făcut să le laud la toţi prietenii mei. Aşa că împart şi cu voi această reţetă, poate vă faceţi timp şi le savuraţi pe "viu", preparată de bucătarul Mădălina, un bucătar ca la carte:

 

                                                    Chifteluţe pescăreşti - Casa Dicos
 

Ingrediente:
- 250g file şalău

- 250g file somon
- 10 căţei usturoi
- 2 cepe medii
- 10g sare
- 5g piper
- 1 ou
- 1 legătură de pătrunjel
- mac
- susan

 

Mod de preparare:chiftelute pescaresti

Se dă fileul de peşte prin maşina de tocat împreună cu ceapa şi usturoiul, se adaugă sarea,piperul, oul şi pătrunjelul tocat mărunt. Se amestecă până se omogenizează toate ingredientele, se modelează în formă de biluţe, se dau prin mac şi susan şi se prăjesc în ulei încins până se rumenesc.

Poftă bună!

Reţetă recomandată de bucătarul şef Mădălina, de la restaurantul Casa Dicos

Publicat in: octombrie 2012
Inapoi la categoria «« Chefs

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat




Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului eatermagazine

Advertisement