Gem de mure !

Home « Chefs « Retete
Modul perfect de a pastra recolta imbelsugata de mure cat mai mult timp, si chiar prezentata frumos intr-un borcan poate fi un  cadou minunat.
Mod de preparare: 10 minute
Timpul de coacere: 50 minute
4 borcane
Ingrediente: 
900 gr mure, preparate
900 gr zagar brun granulat
1 cub de unt 
1/2 lingura suc de lamaie
Mod de preparare:
1. Pune-ti murele intr-un vas pentru conservare, sau intr-o cratita larga, si se adauga 50 ml de apa si sucul de lamaie, iar apoi se pune la fierbere.
2. Fierbeti la foc mic timp de 15 minute, pana cand fructul devine moale.
3. Adauga-ti zaharul si amestecati la foc foarte mic, pana cand s-a dizolvat complet. Mariti focul, si lasa-ti la fiert murele timp de 10-12 minute.
4.Se ia de pe foc, se degreseaza excesul de drojdie, apoi se amesteca cu cubul de unt; se lasa timp de 15 minute astfel incat fructele se pot depune.
5. Se toarna in borcane sterilizate, cu eticheta si sigiliu.
 
 
sursafoto: pinterest
Publicat in: noiembrie 2016
Inapoi la categoria «« Chefs

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat




Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului eatermagazine

Advertisement