Prajiturele pentru picnic

Home « Chefs « Retete

Prăjiturelele sunt perfecte pentru picnic - sunt uşor de ambalaj, rezistă bine la căldură şi sunt uimitor de delicioase. Dacă plănuieşti o ieşire cu familia la un picnic, în natură, ia în considerare unele dintre aceste 10 prăjiturele demenţial de gustoase. Familia ta îţi va mulţumi!

Biscuiţi cu cremă de zmeură

Amestecă 1 ¾ cană de făină, ½ linguriţă de sare şi o linguriţă de bicarbonat de sodiu. Într-un alt castron, omogenizează cu un mixer 1 ½ căni de zahăr, 10 linguri de unt nesărat, extract de vanilie şi 1 ou, până când amestecul devine pufos. Odată ce ai încorporat compoziţia în amestecul de făină, aluatul pentru biscuiţi este gata. Aşază discurile de aluat pe o foaie de copt şi coace-le timp de 4 minute. Pentru glazură, piureul de zmeură amestecă-l cu 2 linguriţe de zahăr şi ciocolată albă topită.

Biluţe pecan

Foloseşte un mixer electric pentru a bate ½ kg de unt, ½ ceaşcă de zahăr pudră şi extract de vanilie, până când amestecul devine luminos şi aerisit. Adaugă 2 căni de făină şi ¼ linguriţă de praf de copt. Continuă să amesteci. Toarnă o cană de nuci pecan tocate şi din nou amestecă. Rulează aluatul în bile şi coace-le la 300 ° F, timp de 25 de minute.

Biscuiţi cu ciocolată şi vişine

Pune două cuburi de unt şi 1 ½ ceaşcă de zahăr într-un castron şi bate bine cu un mixer electric. Adaugă 2 ouă, în timp ce tu amesteci cu mixerul la viteză medie. Toarnă peste 1 ½ ceaşcă de făină, ¾ cană de pudră de cacao neîndulcită, bicarbonat de sodiu şi un vârf de cuţit de sare. După ce amestecul se îmbină bine, adaugă o cană de nuci pecan prăjite şi 3 grame de fulgi de ciocolată. Coace-i la 375 ° F, timp de 12 minute.

Prăjiturele crocante cu unt de arahide

Ca şi în reţeta precedentă, începe să baţi untul şi zahărul cu un mixer. Adaugă un ou, ¾ cană de unt de arahide şi o linguriţă de extract de vanilie. Amestecă. Cerne făină, bicarbonat de sodiu şi sare în timp ce continui să mixezi. Adaugă 2 ceşti de ovăz şi o ceaşcă de alune tocate.

Biscuţi Yin şi Yang

Se numesc aşa datorită culorilor de alb şi negru care îmbracă biscuiţii. Pentru glazură, foloseşte ciocolată albă şi neagră. Trebuie doar să scufunzi fiecare parte a biscuiţilor în glazura de culoare albă, îi laşi să se usuce, apoi repeţi operaţiunea, de această dată, în glazura de ciocolată neagră.

Prăjiturele cu lămâie

Stoarce bine câteva lămâi suficient cât să obţii o cană de suc de lămâie. Fierbe-l împreună cu coajă de lămâie, ¾ cană de zahăr, un baton de unt, 2 linguri de amidon de porumb şi sare. Bate 4 gălbenuşuri de ou, adaugă-le în amestec şi fierbe (la foc mic) timp de un minut.

Biscuiţi tip sandwich cu cremă de afine

Pentru crema de afine, găteşte ½ ceaşcă de afine proaspete, o lingură de apă, 3 linguri de zahăr, o lingură de suc de lămâie proaspăt şi un vârf de cuţit de amidon de porumb într-o cratiţă. Fierbe la foc mic, până când se formează o pastă moale. Adaugă compoziţia într-un blender şi amestec-o până când se îngroaşă. Această cremă merge bine pe orice tip de biscuiţi.

Chipsuri cu ciocolată

Ingredientele principale pentru aceste chipsuri sunt untul de arahide, fulgii de ciocolată şi o ½ linguriţe de sare. Ciocolata, untul de arahide şi sarea amestecă-le împreună pentru a crea un gust unic, apoi uniformizează cât mai subţire (similare feliilor subţiri de cartofi) şi bagă la cuptor.

Biscuiţi cu cremă de bezea

Crema de bezea funcţionează perfect cu orice biscuite. Pune 3 linguri de gelatină într-o jumătate de ceaşcă de apă şi las-o deoparte. Amestecă ½ cană de zahăr cu o cană de apă ¼ şi un vârf de cuţit de sare. Fierbe-le într-o cratiţă, la foc mediu. Toarnă această compoziţie în apa cu gelatină şi amestecă-le într-un mixer, la viteză mare. Cu o lingură ia din cremă şi unge fiecare biscuite, după care uneşte-i.

Toate aceste prăjiturele au acel ceva potrivit pentru toate gusturile. Dacă ai timp liber, încearcă unele dintre aceste reţete şi bucură-te de un picnic minunat cu familia şi prietenii.

 

 

 

Irina B.

sursa foto: manchesterunitedforum.org

Publicat in: august 2014
Etichete pentru acest articol: gastronomie, prajituri, reteta biscuiti, retete culinare
Inapoi la categoria «« Chefs

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat




Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului eatermagazine

Advertisement