Reteta culinara: Cartofi sote

Home « Chefs « Retete

Fie că optăm pentru cartofi sote, prăjiţi sau la cuptor, reţeta culinară preferată este la fel de gustoasă, aşa de delicioasă, încât îţi vine să te lingi pe degete!

                                                            Cartofi sote

Ingrediente:

500 g cartofi

30 g unt

1 lingură ulei de măsline

1 căţel de usturoi

2 linguri de pătrunjel tocat

 

Mod de preparare:

1. Punem cartofii într-o oală cu apă sărată şi-i lăsăm la fiert pentru aproximativ 15 minute (în funcţie de mărime), până se frăgezesc. Apoi îi lăsăm să se usuce bine preţ de câteva minute.

 

Când s-au răcit, tăiem cartofii în diferite forme. Apoi, punem la încins uleiul de măsline, adăugăm cartofii într-un singur strat şi-i gătim pe o parte şi pe alta.

 

2. La final, adăugăm usturoiul şi untul, apoi îi scurgem pe un prosop de hârtie şi presărăm pătrunjelul.

 

Poftă bună!

 

sursă imagine: bucatarieindiana.wordpress.com

Autor: IRINA B.

Publicat in: februarie 2013
Inapoi la categoria «« Chefs

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat




Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului eatermagazine

Advertisement