Eatermagazine! Reteta delicioasa de post


Reteta de post: Fasole cu amestec de curry

Home « Chefs « Retete

Reţeta culinară de astăzi este una de post, la fel de delicioasă şi sănătoasă ca restul reţetelor!

 

Ingredientele de post, în combinaţie cu aromele indiene, dau savoare preparatului, care poate fi excelent şi pentru vegetarieni.

 

Eu garantez pentru ea!                                          

                             

                                  

                                                     Fasole cu amestec de curry

 

Ingrediente:

800g de fasole albă din conservă

450g de ardei copți din borcan, tăiați feliuțe

400g de roșii tocate din conservă

50g de ghimbir tocat grosier

4 linguri oțet de vin roșu

3 linguri zahăr

3 linguri pudră de curry

2 cepe tocate mărunt

2 fire dafin

2 linguri ulei de floarea-soarelui

1 legătură mică de coriandru

1 ardei iute verde tăiat rondele
 

Mod de preparare:

1. Încingem uleiul într-o cratiță mare și sotăm ceapa tocată mărunt, până se înmoaie.

 

2. Amestecăm bine într-un robot de bucătărie ghimbirul, codițele de coriandru și pudra de curry, pe care le punem peste ceapa din cratiță și lăsăm să se prăjească până își eliberează aroma.

 

3. Adăugăm cimbrul, roșiile, oțetul, zahărul și cuburile de supă împreună cu 600ml de apă, amestecăm și lăsăm să clocotească 10 minute.de post

 

4. Punem în cratiță fasolea, ardeii și asezonăm, apoi amestecăm și mai fierbem totul încă 5 minute.

 

5. La final, înainte de servire, încălzim curry-ul, apoi presărăm frunzele de dafin şi rondelele de ardei iute.

 

Poftă bună!

 

sursă imagini: smartwoamn.hotnews.ro

Autor: IRINA B.

Publicat in: ianuarie 2013
Inapoi la categoria «« Chefs

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat




Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului eatermagazine

Advertisement