Supa cu legume din Nigeria!

Home « Chefs « Retete

Supa de legume nigeriană, sau supa Edikang-Ikong, este o supă nigeriană tradițională care se face din tot felul de cărnuri, fructe de mare și legume și se mănâncă alături de unul dintre cele mai populare preparate nigeriene când vine vorba de supe și fripturi: ugu. Ugu este numele nigerian pentru frunzele de dovleac cutate ce cresc în Nigeria și alte țări africane. Frunza ugu este numită de asemenea ikong ubong și se vinde uscată în multe magazine africane. Supa edikang ikong nigeriană sau pe scurt, supa de legume, vine de la tribul Efiks, cei din Akwa Ibom și din statele din jurul râului Cross din Nigeria. Este cunoscut faptul că supa. Citeste:

Publicat in: mai 2015
Etichete pentru acest articol: legume proaspete, retete culinare, supa legume
Inapoi la categoria «« Chefs

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat




Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului eatermagazine

Advertisement