Tiramisu cu frisca delicioasa

Home « Chefs « Retete

Ţi-e poftă de ceva dulce? Atunci, un tiramisu este reţeta perfectă pentru o zi mohorâtă de iarnă!

                                                         Tiramisu cu frişcă deliciosă

Ingrediente:

100 g pişcoturi

1 cutie mascarpone

200 g frişcă Hulala

50 g zahăr

50 g cacao

100 g cafea fără zahăr

2 ouă

esenţă de rom

 

Mod de preparare:

1. Frecăm zahărul cu gălbenuşurile până ce amestecul devine spumos. Adăugăm cutia de mascarpone şi din nou amestecăm bine.

2. Separat, batem frişca, pe care o punem peste compoziţia cremoasă, amestecând până când se omogenizează bine şi adăugăm esenţa de rom.

3. Într-un vas punem un strat subţire din crema obţinută, apoi pişcoturile trecute prin cafea, unul lângă altul că să acopere toată suprafaţa vasului. Peste ele punem un strat de cremă, apoi alt strat de pişcoturi, iar ultimul strat cu cremă, peste care pudrăm cacao.

Poftă bună!

 

sursă imagine: apropo.ro

Autor: IRINA B.

Publicat in: februarie 2013
Etichete pentru acest articol: dulce, dulciuri, gastronomie, retete culinare, tiramisu
Inapoi la categoria «« Chefs

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat




Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului eatermagazine

Advertisement