Eatermagazine! Reteta cartofi dulci


Tocanita de cartofi dulci cu usturoi si sos de rosii

Home « Chefs « Retete

Te numeri printre cei care vor să pregătească o reţetă culinară delicioasă, uşor de preparat?

Tocăniţa de cartofi dulci cu usturoi şi sos de roşii este recomandarea noastră de astăzi...

Noi am preparat-o deja, aşa că vă aşteptăm cu impresii şi sugestii referitoare la această reţetă.

                                      Tocăniţă de cartofi dulci cu usturoi şi sos de roşii

Ingrediente:

400 ml roşii

300 g bacon

6-7 cartofi dulci

2-3 cepe

o căpăţâna mare de usturoi

sare

pătrunjel verde

ulei

 

Mod de preparare:

1. Călim ceapa tocată mărunt în puţin ulei, apoi adăugăm baconul afumat. Când se rumenesc frumos, adăugăm şi cartofii tăiaţi cubuleţe, apoi acoperim cu apă.

2. Când apa a scăzut bine şi cartofii au fiert, încorporăm amestecul de roşii tocate mărunt şi usturoi pisat, potrivim de sare şi mai lăsăm să fiarbă vreo 5 minute.

3. La final, presărăm pătrunjelul tocat şi oprim focul.

Simplu şi delicios!

 

sursă imagine:qbebe.ro

Autor: IRINA B.

Publicat in: februarie 2013
Inapoi la categoria «« Chefs

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat




Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului eatermagazine

Advertisement