O concurentă a gătit dansând la Master Chef

Home « Chefs « Scoli si bucatari

Aseară a fost cel de-al doilea episod al sezonului II din Master Chef România.

Majoritatea concurenților au optat pentru rețete clasice, dar au fost și câțiva concurenți care au ieșit în evidență.

Andreea Tereza Prelipcean este din Brăila, are 26 de ani și este licențiată in Drept.

Ea a pregătit o rețetă de tagliatele bolognese, care i-a adus șorțul care asigură intrarea în etapa următoare a concursului.

Prin ce s-a remarcat Andreea?

A îmbinat pasiunea pentru gătit cu cea pentru cluburile de noapte și a condimentat rețeta de tagliatele cu un număr de dans.

Deși Cătălin Scarlatescu,membru al juriului nu a apreciat mișcările de dans, acest tot i-a înmânat șorțul, pentru rețeta gătită.

Un alt concurent care s-a remarcat a fost Lucian Morteanu, care a încercat să cucerească membrii juriului cu un plating din bucătăria moleculară - Panang gai – pui cu lemongrass.

Cătălin Scarlatescu, membru al juriului, i-a explicat lui Lucian că bucătăria moleculară necesită mulți ani de practică și l-a provocat să încerce să facă un banal ou ochi, pentru a demonstra că știe să gătească rețete clasice.

Lucian Morteanu a reușit în final să cucerească juriul și a primit șorțul, pentru curajul de care a dat dovadă.

O altă concurentă, Oana Răzvan, în vârstă de 27 de ani, a reușit să capteze atenția juriului cu o rețetă inedită: ficat de știucă în file de zargan cu piure de ciulini de baltă și sos de usturoi. 

Membrii juriului au recunoscut că nu au mai mâncat în viața lor piure de ciulini de baltă.

În acest sezon de la Master Chef s-au înscris 2400 de bucătari amatori. Marele câștigător va pleca acasă cu titlul de Master Chef România și 50.000 de euro.

Autor: Ioana Dogaru

Sursă foto: masterchef.protv.ro

Publicat in: martie 2013
Etichete pentru acest articol: bucatar, bucatarie, concurent, Master Chef, show
Inapoi la categoria «« Chefs

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat




Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului eatermagazine

Advertisement