
Urzicile, farmacia verde a primaverii
Despre Jetsun Milarepa (1052—1135), considerat unul dintre cei mai faimoşi yoghini şi poeţi tibetani, s-a spus că s-a hrănit toată viaţa lui cu urzici. Cu nimic altceva decât cu aceste plante verzi, pe care şi le-a preparat în fel şi chip. În fiecare primăvară, ne…citeste tot

Ciulama de urzici cu mămăligă
Ciulamaua de urzici este o rețetă ușoară, gustoasă și de sezon. Ce avem nevoie? - 4 grămezi mari de urzici - 1 ceapă mică - 150 grame de unt - 300-500 grame de lapte - 1 căpățână de usturoi românesc Cum se prepară? - Se fierb urzicile în apă cu sare până…citeste tot
-
Rate bicicleta vis sau realitate! //
-
Timpul liber la pationar. //
-
Rasfat culinar in ton cu sezonul //
-
Alimente care ne fac mai fericiti //
-
Reteta culinara: Mini pasca raw vegan //
-
Ciulama de urzici cu mămăligă //
-
Ce mască purtați când nu este carnaval? //
-
Mâncarea raw-vegan îngrașă sau nu? //
-
Reteta culinara: Cartofi sote //
-
Prajitura in straturi cu banane //