Brand-ul Campari s-a relansat pentru anul 2013

Home « Evenimente « Calendar

Pentru anul 2013, brand-ul renumit de băuturi alcoolice, Campari, a ales ca model reprezentativ pe nimeni alta decât actriţa Penelope Cruz, care a făcut o serie de fotografii profesionale, fiind imortalizată de fotograful Kristian Schuller, român care de la o vârstă fragedă a emigrat în Germania, unde a studiat Artele Frumoase la Universitatea F.C Gundlachm din Berlin, unde și-a reconfirmat poziția de referință pe plan internațional.

 

Asadar, într-un decor decadent, de sfârșit de secol XVIII, într-o rochie înfoiată, de culoarea vișinei putrede, Penelope Cruz s-a lăsat fotografiată alături de brand-ul Campari pentru o promovare la cote maxime!

 

Special pentru cifra 13, actriţa de origine spaniolă spulberă toate superstiţiile: sparge oglinzi, îşi atinge mătura cu picioarele, se înconjoară de multe pisici negre şi calcă cu atitudine pe crăpături. În plus, folosirea roşului nu este întâmplătoare, această culoare potrivindu-se de minune cu imaginea brandului şi este o armă împotriva deochiului.

 

Ce este Campari?

Istoria Campari a început în Novara, Italia. Italianul Gaspare Campari a realizat băutura cu aceeaşi reţetă care se foloseşte şi astăzi, însă reţeta este confidenţială.

 

Brand-ul Campari este acum distribuit în peste 190 de ţări de pe glob. Campari este o băutură spirtoasă obţinută din ierburi amare, plante aromatice şi fructe măcerate în alcool. Cu aroma, gustul şi culoarea lui specifică, Campari a fost întotdeauna un simbol al pasiunii seducătoare şi senzuale.

 

                                                                          Campari

 

Ingrediente:

50 ml şampanie

50 ml Campari

50 ml suc de portocale

2 felii portocală

gheţă cuburicampari

 

Mod de preparare:

Se amestecă sucul de portocale cu şampania câteva minute, dupa care se adaugă Campari. Compoziţia se adaugă în pahare cu gheaţă şi decorate după preferinţă cu felii de portocale.

 

sursă imagine: instilulmeu.ro

 

Autor: IRINA B.

Publicat in: noiembrie 2012
Etichete pentru acest articol: bauturi alcoolice, Campari, cluburi, cocktail, poze cluburi
Inapoi la categoria «« Evenimente

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului eatermagazine

Advertisement