Toamna începe cu VINTEST

Home « Evenimente « Calendar

Odată cu venirea toamnei, cea de-a doua ediție a Salonului Naţional VINTEST îşi va deschide porţile la Sala Palatului din Bucureşti.

Unicul Salon Național de Vinuri Românești se va desfășura în perioada 12-14 octombrie la Sala Palatului, locație ce va rezona cu sutele de vinuri de calitate care vor putea fi degustate pe parcursul desfășurării evenimntului.

Timp de 3 zile, toţi iubitorii vinului vor avea posibilitatea să deguste sutele de vinuri expuse de producătorii români şi de invitaţii din străinătate.

Gastronomia va ocupa şi în acest an un loc special la VINTEST 2012: maeștrii bucătari, cofetari și patiseri vor face demonstrații și vor concura sub privirile vizitatorilor. Din program nu vor lipsi nici lansările unor publicaţii de specialitate, tombole și multe concursuri, scrie vinul.ro.

Pentru a înţelege mai bine care este secretul îmbinării vinului cu mâncarea, experţi degustători, membrii ai Asociaţiei Degustătorilor Autorizaţi din România (ADAR) şi somelieri vor prezenta publicului arta degustării vinului şi totodată asocierea lor cu diferite meniuri.

A doua ediție a Vintest va reprezentat, totodată, o repetiție generală pentru a treia ediție, pe care organizatorii o vor realiza în perioada 6-9 iunie 2013, în aceeași perioadă în care, la București, va avea loc cel de-al 36-lea Congres al Organizației Internaționale a Viei și Vinului.

Marina Plopeanu

Publicat in: iunie 2012
Inapoi la categoria «« Evenimente

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului eatermagazine

Advertisement