Transilvanian Brunch, o întâlnire în “afara orelor de program”

Home « Evenimente « Calendar

Sâmbătă, 30 iunie, a avut loc Transilvanian Brunch. Evenimentul s-a desfășurat în satul Alma Vii din județul Sibiu și a debutat cu o prezentare a activității M.E.T, ulterior fiind organizată o vizită prin sat.

Transilvanian Brunch a apărut la începutul anului 2008 ca o inițiativă a asociației GAL Microregiunea Hartibaciu de cunoaștere reciprocă și colaborare în Valea Hartibaciului dar și ca un exercițiu de promovare a produselor locale.

 

Totodată a fost și un bun motiv de întâlnire multiculturală – în “afara orelor de program” – a celor care activează în turism, cultură, dezvoltare rurală și socială, agricultură ecologică, renovare și restaurare, branșe care într-un fel sau altul se completează și regăsesc în multe inițiative și proiecte actuale.

 

Brunch-urile sunt organizate de regulă în ultima sâmbată a fiecărei luni într-o locație deosebită și se bucură pe lângă oferta culinară și de o plimbare cu drezina pe șinele mocaniței, drumeții pe un traseu cultural și muzică deosebită.

 

Satul Alma Vii se află în județul Sibiu în comuna Moșna. În sat se poate ajunge pe doua rute din DN 14 (Sibiu - Mediaș – Sighișoara) prin localitatea Mediaș și din DN 106 (Sibiu – Agnita – Sighișoara) prin localitatea Barghiș.

Marina Plopeanu

 

Publicat in: iulie 2012
Inapoi la categoria «« Evenimente

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului eatermagazine

Advertisement