EATER VALENTINE'S!

Home « Evenimente « Concursuri

Revista online Eater Magazine continuă seria concursurilor! De Valentine's Day, şi îndrăgostiţii primesc cadouri! Dacă te numeri printre cei îndrăgostiţi, atunci înscrie-te la Eater Valentine's! Un concurs romantic prin care cuplurile îşi pot declara dragostea pe pagina noastră de Facebook şi câştiga vinuri de colecţie şi cutii de bomboane.

 

Ce trebuie să faci?

Intră la secţiunea Concursuri Eater Magazine, te înscri la concursul de Valentine's Day, pe urmă, nu trebuie să stai decât cu ochii pe pagina noastră de Facebook, Eater Magazine, pentru că aici anunţăm câştigătorii.

 

Concursul se desfăşoară de pe 12 februarie până pe 17 februarie, urmând ca pe 18 februarie, 3 îndrăgostiţi să fie desemnaţi câştigători prin tragere la sorţi astfel:

 

Premiul I constă într-o o sticlă de vin de colecţie + bomboane, pentru a te bucura cu persoana iubită în această zi romantică! Aşa că, PARTICIPĂ, ziua va fi mai dulce!

 

Dacă te-ai clasat pe locul al II-lea, nu-i nimic, tot motiv de bucurie este, pentru că îţi oferim o sticlă de vin de colecţie Merlot din 2004.

 

Dacă nu te-ai plasat pe locul I sau II, nu te întrista, o sticlă de vin de colecţie Merlot din 2004 poate fi a ta!!!

 

Dacă te vei număra printre câştigători, vei avea parte şi de o surpriză! Te aşteptăm la sediul nostru din str. Matei Voievod, nr 29, să te fotografiezi cu echipa Eater Magazine. Imaginea va fi postată pe pagina noastră de Facebook, unde te vei putea admira cât eşti de Valentine şi-ţi vei putea invita prietenii să dea like.

 

Click pentru descarcarea regulamentului

Intervalul pentru ridicarea premiilor şi realizarea fotografiilor cu echipa noastră este: de luni până vineri între orele 16:00 şi 17:00.

Am citit termenii şi condiţiile şi vreau să particip la concurs!

Publicat in: februarie 2013
Etichete pentru acest articol: bomboane, concurs, Facebook, premii, Valentine's Day
Inapoi la categoria «« Evenimente

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului eatermagazine

Advertisement