Croissantul frantuzesc

Home « Evenimente « În Europa
Un mic dejun în stil franţuzesc, inseamna: caffe latte ori cappuccino, limonadă, croissant sau tarte, fie ca alegi sa-l iei la restaurantul hotelului sau (mult mai indicat) la un mic restaurant cu terasa pe o strada ingusta din Paris, trebuie neaparat sa-ti bei cafeaua alaturi de un  "croissant traditional frantuzesc au beurre”. 
Este simbolul micului dejun frantuzesc, insa croissantul are istorie mult mai complexa.  Croissantul vine de fapt din Austria secolului al 13 - lea.
Croissantul il putem gasi de mai multe feluri: Roulade chocolat, roulade canelle, pain  au chocolat, croissant cu unt sau, de ce nu, „eggs in any style”, adică fierte în coajă, ori tip benedict, omletă, ochiuri - pot însoţi dimineaţa cafea neagră sau cu lapte, in functie de preferintele fiecaruia.
 
 
 
 
 
Foto: cocinasemana.com
Publicat in: iulie 2015
Etichete pentru acest articol: Croissant frantuzesc, Paris, Franta
Inapoi la categoria «« Evenimente

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat




Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului eatermagazine

Advertisement