Incepe Festivalul de la Cannes

Home « Evenimente « În Europa
Festivalului de Film de la Cannes 2016 va avea loc între 11 şi 22 mai, potrivit site-ului oficial al evenimentului. Festivalul are loc anual în oraşul solar şi luxos de pe Coasta de Azur, fiind un eveniment al excelenţei cinematografice, promovând filme din toate genurile, inclusiv documentare de pe tot mapamondul. Fondat în 1946, Festivalul de Film de la Cannes este considerat cel mai prestigios festival de film din lume, fiind şi unul dintre cele mai titrate, alături de Festivalul Internaţional de Film de la Berlin şi Festivalul de Film de la Veneţia.
Juriul Festivalului de Film de la Cannes va fi prezidat în 2016 de regizorul, scenaristul şi producătorul australian George Miller. Cel mai recent film al lui George Miller, "Mad Max: Drumul furiei/ Mad Max: Fury Road", a fost prezentat la ediţia din 2015 a Festivalului de la Cannes, în afara competiţiei.
Filmul "Café Society", de Woody Allen, va deschide cea de-a 69-a ediţie a Festivalului de Film de la Cannes, pe 11 mai, când va fi proiectat la grandiosul Grand Théâtre Lumière du Palais des Festivals, în secţiunea "Hors Compétition" a selecţiei oficiale.
 
 
sursa foto: pinterest
Publicat in: mai 2016
Inapoi la categoria «« Evenimente

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului eatermagazine

Advertisement