Preselectie Campionatul mondial al cofetarilor,gelatierilor si ciocolatierilor de la Milano 2017

Home « Evenimente « În Europa
În perioada 20-22 septembrie, la București va avea loc preselecția pentru Campionatul Mondial al Cofetarilor, Gelatierilor și Ciocolatierilor de la Milano din 2017.
Competiția este organizată de Asociația Profesională Top Chef și are ca parteneri și sponsori principali Școala „Stéphane Glacier“ București, Dupont Ingredient și revista Pastry Chef.
Cofetarii profesioniști se pot înscrie la cele trei probe: sculptură în ciocolată și praline, piesă de zahăr și torturi moderne, sculptură din pastiaj și înghețată în porții individuale. 
Competiția se va desfășura în cadrul Școlii „Stéphane Glacier“ din București, iar jurizarea va fi asigurată de cofetari francezi deținători ai titlului Meilleur Ouvirer du France. Regulamentul preselecției respectă modul de desfășurare al Campionatului Mondial al Cofetarilor, Gelatierilor și Ciocolatierilor de la Milano, iar organizatorii au sprijinul federației italiene de profil.
Primii doi clasați la proba de sculptură în ciocolată și praline și la cea de sculptură în pastiaj și înghețată în pastiaj, precum și primii trei de la proba de piesă de zahăr și torturi moderne vor avea asigurată prezența în etapa următoare, ce va avea loc la Salon du Chocolat de la Vannes, în perioada 13-17 noiembrie 2016.
 Aici, vor participa la probele la care s-au înscris în prima etapă, cea de la Școala „Stéphane Glacier“ din București, iar primul clasat de la fiecare probă va merge la Campionatul Mondial al Cofetarilor, Gelatierilor și Ciocolatierilor de la Milano Milano, în octombrie 2017.
Înscrierile la preselecție au început pe 1 iunie și se vor termina pe 15 septembrie.
Regulamentul și formularele de înscriere se găsesc pe site-ul revistei Pastry Chef, care asigură comunicarea oficială a competiției.
Pentru mai multe detalii, puteți să sunați la numărul de telefon 031.425.74.04 sau să scrieți la adresa de e-mail redactor@pastrychef.ro.
 
 
 
Publicat in: iunie 2016
Inapoi la categoria «« Evenimente

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului eatermagazine

Advertisement