2016, anul maimutei !

Home « Evenimente « În Lume
Anul Maimutei de Foc( zappernews) vine cu serie de provocari pentru toti cei nascuti sub semnul Tigrului, astfel ca acesti nativi vor fi nevoiti sa depuna un efort mai mare pentru a-si atinge obiectivele in perioada urmatoare. 
Oportunitatile pe plan profesional vor domina acest an pentru cei nascuti in anul Sarpelui, dintre care cele mai insemnate vor aparea in viata lor in perioada sezonului cald.
Cei nascuti in anul Calului reusesc sa se mobilizeze intr-un mod extraordinar pentru a-si duce planurile la bun sfarsit, chiar daca pe parcurs este posibil sa apara unele obstacole. Hotararea, mana in mana cu atentia la detalii va reprezenta pentru ei cheia succesului in anul Maimutei de Foc.
Anul Maimutei de Foc vine si cu multime de activitati de grup, astfel ca viata sociala va atinge punctul culminant in viitorul apropiat. Este lesne de inteles faptul ca acesti nativi vor fi cei mai avantajati in perioada ce urmeaza, caci va fi un an cu oportunitati multiple pentru cei nascuti in anul Maimutei. Plini de vitalitate, cei aflati sub semnul Maimutei au toate sansele de a-si schimba total viata in acest an.
Anul Maimutei va fi unul bogat in evenimente si oportunitati pentru cei nascuti sub acest semn, mai ales pe plan profesional, unde provocarile se tin lant. Cel mai favorizat plan pentru cei nascuti in anul Cainelui este cel profesional. Anul Maimutei le aduce celor nascuti sub semnul Porcului ceea ce cautau de mult timp: creativitate. Vitamina C, omega 3 si antioxidantele pot ajuta organismul uman sa faca fata provocarii de Foc a anului Maimutei.
Soarele, aflat in cerurile Maimutei in acest an, este asociat cu energia Yang, cu natura masculina, cu dinamismul si autoritatea. Mai mult decat atat, deoarece Metalul masculin si Lemnul din 2015 se afla intr- relatie de atractie, se adauga inca conjunctura favorabila legaturilor amoroase ale Maimutei. Pamantul specific Caprei/Oii ii faciliteaza Maimutei posibilitatea de a-si afirma talentele si a fi, din aceasta cauza, sprijinita si apreciata de colegi si superiori. Conform calendarului chinez ( calendarul Hsia), anul Maimutei de Foc va incepe pe 8 februarie 2016 si isi va termina influenta pe 27 ianuarie 2017.
Sa nu uitam ca acum 60 de ani, cand omenirea a mai experimentat Anul Maimutei de Foc (zappernews), nume precum Elvis Presley, Marilyn Monroe si Doris Day au castigat notorietate si succes. Cei nascuti in anul Maimutei ( 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004) care au unul dintre cei patru stalpi Tigrul, cat si cei nascuti in anul Tigrului ( 1950, 1962, 1974, 1986, 1998 ,2010) vor fi predispusi la asemenea experiente mai ales ca in 2016 vor calatori mai mult ca de obicei.
 
sursa foto: pinterest
 
Publicat in: februarie 2016
Inapoi la categoria «« Evenimente

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului eatermagazine

Advertisement