Culoarea din farfurie

Home « Evenimente « În Lume
Printre atâtea mii de rețete și bucătari dintre cei mai pricepuți care pun savoare și gust în mâncare, acest diferit fel de burger a întrecut orice așteptare. Auzim zilnic tot felul de ciudățenii, că asiaticii mănâncă scorpioni, șerpi, insecte, chiar și câini și pisici, însă de mâncare de culoare neagră nu cred că a auzit nimeni. Ați mânca așa ceva? Hai să vedem cum arată și ne hotărâm mai târziu.

Dezvoltarea este continuă și zilnic întâlnim inovații peste inovații. Japonezii s-au săturat de mâncarea tradițională și au venit cu o nouă idee cu care să-și atragă clienții, vom vedea dacă va primi un feedback pozitiv sau negativ. Lanțul de fast-food Burger King a apelat la partea întunecată pentru a le oferi clienților ceva diferit. Noul burger vine cu brânză, sos și chifle negre!

Lanțul fast-food va vinde două feluri de burgeri: Kuro Pearl la un preț de 2,80 lire și Diamond Kuro la 4,00 lire. Cele două au în compoziție câte o felie de brânză neagră făcută din cărbune de bambus, chifle  negre și sos de ceapă și usturoi întunecat de cerneala de calamar. Singura diferență dintre cei doi burgeri este că Diamond Kuro vine cu salată, iar Kuro Pearl fără.

Creatorul burgerului este Kana Ienaga, care a spus că a venit cu un concept undeva între gust și un aspect bizar. Consumatorii sunt intrigați de noua imagine întunecată, însă apreciază gustul, spunând că este delicios și puțin picant, în pofida look-ului respingător.

Dovedindu-se popular în trecut, lanțul Burger King a început să introducă culoarea neagră în burgeri prin 2012 odată cu Premium Kuro Burger. În 2013 Kuro Ninja a fost pus în vânzare, fiind identic cu Kuro, cu adăugarea unei felii de șuncă. Acum ei au introdus cei doi burgeri noi cu brânză neagră.

Burger King nu este primul lanț fast-food care și-a înnegrit produsele. McDonalds din China, Taiwan și Hong Kong vinde Burgeri negri care conțin o chiftea de carne de vită acoperită de un sos din ceapă și piper negru. 

Sursa foto: www.dailymail.co.uk
Narcisa Morariu
Publicat in: septembrie 2014
Inapoi la categoria «« Evenimente

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului eatermagazine

Advertisement