Secretele bucatariei franceze

Home « Evenimente « În Lume
Cand vine vorba de bucataria frantuzeasca, gandul iti zboara automat spre platourile generoase de branzeturi cu care localnicii se delecteaza la aproape fiecare masa. Delicatesele din bucataria frantuzeasca contin ingrediente simple si comune, dar modul in care sunt combinate, dar mai ales garnisite cu condimente creeaza specificul local al bucatariei frantuzesti. Printre cele mai folosite condimente in bucataria frantuzeasca sunt: lavanda, tarhon, dafin, fenicul, oregano, salvie, busuioc. 
Cel care a reinventat bucataria frantuzeasca. dand nastere conceptului de "haute cuisine delicacies”, sustinand ca bucatele nu trebuie sa fie doar gustoase, ci si aspectoase, sa iti faca placere sa le privesti si sa-ti doresti sa le mananci !
 
 
 
 
 
 
 
 
Foto:  lucullustraiteur.com
Publicat in: iulie 2015
Inapoi la categoria «« Evenimente

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat




Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului eatermagazine

Advertisement