"The Taste" - emisiunea culinara din 2013

Home « Evenimente « În Lume

O nouă emisiune culinară s-a difuzat zilele trecute pe postul de televiziune ABC, din Statele Unite, intitulată "The Taste", fiind jurizată de marii chefi ai Americii, Brian Malarkey, Ludo (Ludovic) Lefebvre, Anthony Bourdain şi Nigella Lawson.
 

Brian Malarkey a crescut inspirat de pasiunea bunicii sale pentru gătit, precum şi de produsele proaspete oferite de zona natală. Este 100% dedicat perfecţiunii în bucătărie, aşa că oferă tot ce este mai bun în restaurantul său pentru clienţii lui!

 

Ludo Lefebvre este un chef francez şi om de televiziune. A dobândit aptitudinile necesare unui bucătar desăvârşit în ţara sa natală, Franţa, dar a emigrat în SUA, unde a primit repede ropote de aplauze şi aprecieri.

 

Bucătarul şef Bourdain a devenit celebru după ce a publicat în "The New Yorker" materialul "Nu mâncaţi înainte de a citi asta", un articol despre lucrurile neştiute din bucătăriile restaurantelor. S-a impus cu adevărat în lumea celebrităţilor culinare în 2000, cu volumul "Kitchen Confidential: Adventures in the Culinary Underbelly", care a devenit bestseller.emisiune

 

Nigella Lawson este scriitoare de cărţi de bucate, jurnalist, care şi-a început cariera ca scriitor de cărţi de bucate şi critic de restaurante, apoi a devenit editor la celebra publicaţie "The Sunday Times", în 1986. Prima ei carte de bucate, "How to eat", a devenit un best-seller în 1998, cu un tiraj de 300 000 de cărţi vândute.

 

Fiecare din juraţi trebuie să îşi formeze câte o echipă de patru persoane, bucătarii fiindu-le mentori. Concurenţii trebuie să îi convingă pe juraţi doar prin gustul unei singure îmbucături din preparatele lor, iar degustarea se face în orb şi oricine poate fi eliminat.

 

sursă imagini: realscreen.com

Autor: IRINA B.

Publicat in: ianuarie 2013
Etichete pentru acest articol: bucatari, chefs, gastronomie, mancare delicioasa, The Taste, top chef
Inapoi la categoria «« Evenimente

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului eatermagazine

Advertisement