Alimentatia raw vegan - Expozitia Raw Generation

Home « Evenimente « La Noi

A cincea ediţie a Expoziţiei Raw Generation va fi pe 7 octombrie, 2012 la Bucureşti, la Rin Grand Hotel, în Sala Expo (lângă Sala Bucureşti).

Expozi
ţia va fi deschisă publicului larg între orele 10-20. Evenimentul este dedicat unui stil de viaţă sănătos şi cât mai natural, fiind la înaltă căutare printre evenimentele de clasă din Bucureşti. La ultima ediţie, într-o singură zi au fost aproape 10.000 vizitatori entuziaşti şi bine informaţi, care au reuşit să spargă tiparele de vânzări ale celor 60 de firme prezente la eveniment.

Organizatoarea evenimentului este Ligia Pop, promotoarea alimentaţiei raw food în România, raw food chef, autoare de cărţi şi câştigătoarea titlului internaţional YouTube Next Chef.

Prin intermediul acestei expoziţii se doreşte promovarea unui stil de viaţă sănătos, care nu implică doar o alimentaţie sănătoasă, ci cuprinde mai multe laturi care ajută la un echilibru şi o stare de bine generală. Mai jos se afla o parte din temele urmarite si sustinute de Raw Generation Expo.

La ediţia aceasta, la intrare, se vor putea cumpăra opţional bilete (10 lei/buc) pentru a intra în tombola expoziţiei. Premiul cel mare va fi un germinator automat Easy Green în valoare de 930 lei, oferit de Ligia Pop.alimentatie raw vegan

Vor fi prezenţi 60 de expozanţi din întreaga ţară. În cadrul evenimentului se vor ţine prezentări de sănătate, bufet raw de unde se vor putea cumpăra/servi preparate raw, vor fi demonstraţii, ateliere de frumuseţe şi machiaj mineral. De asemenea, copiii vor fi încurajaţi să mănânce sănătos, prin simpla metoda de a prepara mâncare împreună cu ei sau prin joc. Micile ferme bio, precum şi producătorii anonimi vor fi încurajaţi şi promovaţi. În plus, se optează pentru folosirea produselor de curăţat cât mai naturale şi eliminarea celor cu un conţinut mare de chimicale nocive, protejarea naturii înconjurătoare prin reciclare, folosirea resurselor cu măsură.

Publicat in: octombrie 2012
Etichete pentru acest articol: Bucuresti, eveniment, expozitia Raw Generation, Ligia Pop
Inapoi la categoria «« Evenimente

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului eatermagazine

Advertisement