Andreea Raicu si-a lansat cartea "Mananca si arata bine!"

Home « Evenimente « La Noi

Luna trecută, Andreea Raicu şi-a lansat cartea "Mănâncă şi arată bine!", alături de prieteni şi curioşi veniţi în număr mare. Lansarea cărţii s-a dovedit a fi un real succes. Cartea este o adevărată comoară de idei, sfaturi, respectate cu sfinţenie de Andreea, care recunoaşte că acest stil de alimentaţie i-a schimbat viaţa în bine. Asa ca a vrut să împărtăşească şi altora secretele frumuseţii sale!

 

Are 55 de kilograme la o înălţime de 1,78 m şi nu s-a înfometat niciodată ca să-şi menţină silueta în aceşti parametri. Andreea Raicu se ghidează după un principiu foarte simplu: "Secretul unei siluete impecabile: mănâncă echilibrat şi nu te înfometa niciodată".

 

Pentru că foarte mulţi îi cereau sfaturi de nutriţie sau reţete, Andreea a decis să publice cartea "Mănâncă şi arată bine!", ce include idei pentru mic-dejun, prânz sau cină ori pentru gustări. "Sunt reţete pe care le-am descoperit în călătoriile mele, la prieteni, în restaurantele de aici şi din lume sau în tot felul de cărţi. Am inclus şi reţete cu mai multe calorii, dar acestea sunt pentru acele zile în care vreţi să vă răsfăţaţi", a declarat Andreea. Aceasta a mai povestit şi câteva dintre trucurile sale care o fac să arate atât de bine: "Mănânc destul de mult şi, de aceea, prietenii m-au poreclit "termita",

 

Prezentatoarea a făcut şi o demonstraţie culinară pentru cei prezenţi la eveniment. Ea a gătit supă rece de castraveţi şi dovlecei cu brânză de capră. "Am fost copleşită de emoţii pentru că am gătit pentru prima oară în faţa a mai bine de 100 de persoane: jurnalişti, bloggeri, fotografi, persoane publice, prieteni, familie".

 

Alături de reţete, în cartea Andreei Raicu există şi ponturi pentru o siluetă perfectă: ce mâncăm, cât mâncăm, cum împărţim alimentele pe porţii, cum le preparăm etc. Reţetele sunt structurate pe capitole: mic dejun, prânz, cină, gustări, sucuri şi smoothie.
 

"Mănânc în fiecare zi fructe şi legume, nu amestec niciodată lactate cu peşte sau cu fructe de mare, nu mănânc după ora şapte seara, consum porţii mici, nu mă înfometez niciodată, beau doar apă la temperatura camerei, cel puţin doi litri zilnic, consum germeni, seminţe crude şi nuci, nu fumez şi am înlocuit zahărul cu sirop de agave sau xylitol. Iar când mănânc, nu mai fac nici o altă activitate, pentru că e important să savurezi mâncarea şi să iei o pauză. În plus, iau în fiecare zi 3 grame de vitamina C, antioxidanţi şi suplimente nutriţionale", le-a împărtăşit Andreea celor veniţi la lansare.lansare carte

 

Prefaţa este semnată de prof. dr. Gheorghe Mencinicopschi, care a spus despre reţetele Andreei că "se apropie de ceea ce eu denumesc gastronomie nutriţională, adică alimente sănătoase nutriţional, dar şi gustoase, savuroase, demonstrând că se poate şi aşa: savuros şi sănătos!".
 

Preţul cărţii este de 59,9 lei şi poate fi cumpărată de pe site-ul www.andreearaicu.ro sau de pe magazinul online găzduit pe pagina de Facebook a prezentatoarei.

                                                                                                                     

                                                                                                                          Autor: IRINA B.


 

Publicat in: noiembrie 2012
Etichete pentru acest articol: Andreea Raicu, evenimente, lansare carte, noutati, retete culinare
Inapoi la categoria «« Evenimente

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului eatermagazine

Advertisement