Astazi, cafeaua este gratuita!

Home « Evenimente « La Noi

Cafenelele Julius Meinl din toată ţara au, astăzi, o ofertă greu de refuzat! Cafeaua nu se plăteşte în bani, ci în versuri. Oferta face parte din campania Julius Meinl, "Poezia poate face lumea mai bună", prin care brandul urmărește readucerea poeziei în vizorul publicului larg.

 

În Bucureşti, versurile vor funcţiona pe post de monedă în 11 locaţii Julius Meinl din Goccia, La Belle Vie, Tress Cafe, Legere Café, Blues Café, Ludic, Green Hours Jazz Café, Energiea, Filos Pub, Les Bourgeois şi Bistro Zattara.

Acelaşi lucru se va întâmpla şi în cafenelele Julius Meinl din alte 30 de oraşe din ţară, precum Arad, Bistriţa, Botoşani, Buzău, Cluj Napoca, Constanţa, Craiova, Cristuru Secuiesc, Dej, Deva, Galaţi, Gherla, Odorheiu Secuiesc, Petroşani, Piteşti, Ploieşti, Rădăuţi, Râmnicu Vâlcea, Roman, Sâncrăieni, Selimbar, Sf Gheorghe, Sibiu, Sighişoara, Slatina, Suceava, Târgovişte, Târgu Mureş, Târnăveni şi Timişoara.

 

"Într-o lume condusă de bani și putere financiară, am ales să demonstrăm că poezia are influență chiar și asupra lor. Dacă o poezie poate schimba lumea, acum ea poate sa îți achite o cafea. Un gest simbolic ce monetizează forța poeziei”, a declarat Radu Pilat, Community Marketing Expert Heist Industries, agenția care se ocupă de campanie.

Julius Meinl IndustrieHolding GmbH este un holding de investiţii cu sediul în Viena, cu activitatea concentrată pe Europa Centrală şi de Est. În afara profilului principal, prelucrarea şi comercializarea de cafea, firma are, din anul 2000, în centrul oraşului Viena, un supermarket: Julius Meinl am Graben, precum şi Julius Meinl Bank, o banc
ă privată de investiţii.

În România, Julius Meinl este cunoscut pentru ineditul ofertelor pe care le lansează. Chiar acum ceva timp, trenurile de metrou au circulat timp de două zile tapetate cu post-it-uri cu versuri.

Fiind văzut ca un ambasador al culturii cafenelelor vieneze, Julius Meinl este locul de întâlnire al celor care vor să-şi împărtăşească pasiunea pentru poezie, dar şi epicentrul rostirii gândurilor şi dorinţelor fără ezitare.

 

 

Irina B.

sursa foto: ploiesteanca.ro

 

Publicat in: octombrie 2013
Etichete pentru acest articol: cafea, cappuccino, coffee, gastronomie, Julius Meinl
Inapoi la categoria «« Evenimente

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului eatermagazine

Advertisement