Au început înscrierile pentru MasterChef România

Home « Evenimente « La Noi

Veste bună pentru românii pasionați de gătit. Au început înscrierile pentru cel mai mare concurs culinar de la noi din țară. Toți românii care doresc să intre în marea competiție și vor să apară în lumina reflectoarelor își pot îndeplini de acum visul. Pro Tv a dat startul la înscrierile pentru cel de-al doilea sezon Masterchef România.

Din nefericire, bucătarii profesioniști - cei care dețin diplome de bucătari sau cofetari, ori cei care lucrează sau au lucrat în domeniu, NU au voie să participe. De asemenea, nici tinerii sub 18 ani nu au cum să se înscrie la marea competiție culinară.

MasterChef aduce laolată oamenii care au o pasiune pentru arta culinară. Chiar dacă au personalități și vârste diferite și profesează în domenii care nu au nicio legătură cu gastronomia, cu toții sunt uniți de un lucru - pasiunea de a găti.

Aceștia vor fi supuși la diferite teste în care vor avea șansa de a arăta lumii pasiunea și aptitudinile pe care le au în bucătărie. Cel care va reuți să treacă toate testele și va impresiona juriul va obține mult râvnitul titlu de MasterChef, precum și marele premiu de 50.000 de euro.

MasterChef, un format pe care Pro Tv l-a adus în premieră în România, s-a dovedit a fi încă de la primele difuzări o reţetă pe gustul românilor, primul sezon al show-ului bucurându-se de o mare popularitate. Mulţi dintre participanţi ediţiei întâi au continuat să gătească şi după încheierea show-ului, unii şi-au luat diplome de bucătari şi chefi, cum este cazul lui Sidia Sissoko, alţii lucrează în bucătăria unuia dintre juraţii Chefi (Alex Petricean sau Bogdan Alexandrescu), unii străbat ţara în lung şi-n lat şi îi delectează pe români cu spectacole culinare - câştigătorul Petru Buiuca, finalista Mimi Nicolae, Alex ”Teacher” Cîrţu, Mehrzad Moghazedi, Iris Lungu.

Fiecare dintre foştii concurenţi este dornic să ducă mai departe experienţa MasterChef care le dă acum ocazia să pună în aplicare visuri dintre cele mai măreţe, cum ar fi o afacere proprie, un site cu reţete, platforme online de cooking, cărţi de bucate, show-uri publice de gătit.

Bucătarii amatori care au peste 18 ani şi care sunt pregătiţi să-i dea gata pe juraţii MasterChef sunt asteptaţi să intre pe pagina dedicată înscrierii, concurs.protv.ro/masterchef/ şi să completeze formularul online de înscriere.

Sursă foto: Pro Tv

Marina Plopeanu 

Publicat in: august 2012
Inapoi la categoria «« Evenimente

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului eatermagazine

Advertisement