Builders.ro e aici, sfarsitul lumii e departe!

Home « Evenimente « La Noi

Dacă îţi plac amenajările interioare, ustensilele de bucătărie care să-ţi uşureze gătitul reţetelor culinare sau aparatele electrocasnice, acum este mult mai simplu!

 

Builders.ro ţine la timpul tău, îi pasă de tine, tocmai de aceea aici le vei găsi pe toate, fără a mai răsfoi şi alte site-uri.

 

De ce Builders.ro? Pentru că este cel mai complex site din domeniul amenajărilor interioare, al construcţiilor sau al aparatelor electronice şi electrocasnice, un magazin on-line aprovizionat cu multe cadouri, pe care ţi le pune la dispoziţie.

 

De acum, totul va fi floare la urecehe, având la dispoziţie o întreagă echipă profesionistă, colaboratori pe măsură, care îţi vor oferi informaţiile de care ai nevoie pentru a fi mulţumit pe deplin.

 

Îţi place să găteşti? Sau să-ţi amenajezi locuinţa? Să te relaxezi în faţa unui şemineu în timp ce savurezi o ciocolată caldă? Builders.ro menţine flacăra şemineului aprinsă şi aburii ciocolatei cu cele mai interesante informaţii, pe care le poţi afla doar aici, la un click distanţă!

 

În plus, datorită parteneriatului cu Eater.ro, dacă eşti client fidel, beneficiezi de o reducere de 5 % la orice comandă de mâncare.semineu

 

Cu siguranţă, sfârşitul lumii e departe de noi, aşa că putem să gătim în continuare, să ne amenajăm locuinţa sau să ne răsfăţăm cu un aparat electrocasnic de ultimă generaţie!

 

Haide în lumea Builders.ro, haide în lumea practică, din care vei pleca mai fericit ca niciodată!

 

surse imagini: casamea.ro

Autor: IRINA B.

Publicat in: decembrie 2012
Inapoi la categoria «« Evenimente

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului eatermagazine

Advertisement