Hanul lui Manuc găzduiește festivalul dulciurilor gourmet

Home « Evenimente « La Noi

În acest weekend începe cea de-a 5-a ediție a Sweet Fest – Festivalul dulciurilor gourmet, la Hanul lui Manuc.

În acestă ediție specială de Paște a Sweet Fest veți putea participa la dmeonstrații interactive de artă culinară și la degustări de delicii.

Aceste festival este dedicat amatorilor de dulciuri rafinate, mereu în căutarea gustului perfect.

În cadrul Sweet Fest, experți în arta gourmet vor susține demonstrații creative, precum decorarea torturilor, ornarea naturală a cheesecake-urilor sau fotografie culinară.

Decorarea torturilor va fi demonstrată de SugarSpice.ro, boutique gourmet, care va folosi tehnica decupajului și modelării pastei din zahăr pentru a transforma o banală prăjitură într-un obiect de artă.

Aceștia se vor folosi de ingrediente naturale și accesorii pentru deserturi, pentru a-și demonstra creativitatea în materie de ornat torturi.

Și cei de la Cheesecake România se vor folosi de ornamente naturale, precum flori, fructe, ciocolată, nuci sau migdale, pentru a da un nou look delicioaselor cheesecake-uri.

Tot în cadrul Sweet Fest, cei de la Creperie d’Amour vor pregăti pentru oaspeți rețetele clasice de clătite franțuzești dulci și sărate, precum și specialități exclusiv create pentru această ediție: Crepe Cozonăcel și Crepe Oeuf, inspirate de gusturile și tabieturile meniului de Paște, și Crepe Fleur, un desert suculent și parfumat, dedicat sărbătorii Floriilor.

Echipați cu un mini–studio mobil, fotografii de la Plus Foto Grup, vor face demonstrații live de fotografie culinară.

Aceștia vor încerca să capteze frumusețea pralinelor, prajiturilor, torturilor, cupcake-urilor, clatitelor sau altor delicii variate prezentate în cadrul târgului.

Și, pentru că tot suntem în prag de Paște, la Sweet Fest veți găsi o varietate foarte ispititoare de produse dedicate acestei sărbători: dulciuri de post, cozonac, pască, vin, dar și dulciuri fără zahăr.

Ediția a 5-a a festivalului de dulciuri alese Sweet Fest se va desfășura începând de vineri (26 aprilie) și până duminică (28 aprilie) la Hanul lui Manuc, pe str. Franceză nr. 62-64, între orele 10.00 -20.00.

Accesul amatorilor de gusturi dulci, la festival, va fi gratuit.

Autor: Ioana Dogaru

Publicat in: aprilie 2013
Etichete pentru acest articol: decorare, dulciuri, prajitura, Sweet Fest, tort
Inapoi la categoria «« Evenimente

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului eatermagazine

Advertisement