La GastroPan 2013 vor fi desemnate Pâinea, Tortul și Înghețata Anului

Home « Evenimente « La Noi

Centrul Exporom din localitatea Pantelimon va găzdui, în perioada 11-14 aprilie, cel mai important eveniment din România din domeniul panificației, al cofetăriei și al ospitalității: GastroPan2013.

Pe o suprafață de peste 10.000 mp, furnizori din întreaga lume vor expune ultimele inovații din domeniu.

Programul evenimentului este presărat cu concursuri și demonstrații menite să împună noi produse pe piața de profil.

La expoziție se vor prezenta soluții adresate atât specialiștilor cât și publicului larg.

GastroPan este un punct de legătură între furnizori, producători și consumatori.

Toate produsele care vor fi expuse și degustate de vizitatori (pâine, produse de patiserie, torturi, înghețate, sandwichuri) ”respectă tendințele actuale ale pieții, precum și caracterul hrănitor și gustos al alimentelor”.

Vizitatorii vor putea degusta produsele expuse alături de cele mai noi ingrediente și rețete, vor putea admira cele mai moderne echipamente și vor putea testa cele mai noi tehnologii de producție.

Expoziția GastroPan 2013 are și o latură artistică, devenind un spațiu al creativității prin tehnicile de sculptură în fructe, programele de preparare a înghețatei artizanale și prin show-urile dinamice de gătit.

Tot aici vor avea ocazia să își demonstreze talentul cei mai buni brutari, cofetari și bucătari din țară.

La sfârșitul evenimentului vor fi desemnate Pâinea, Tortul și Înghețata Anului.

Transportul până la Exporom va fi asigurat de organizatori, iar biletul este gratuit dacă intrați pe siteul GastroPan, îl completați și îl printați.

Eu zic că este un eveniment care nu trebuie ratat, pentru că este îmbinarea perfectă dintre mâncare și spectacol!

Autor: Ioana Dogaru

Sursă foto: gastropan.ro

Publicat in: martie 2013
Etichete pentru acest articol: cofetarie, expozitie, GastroPan, paine, tehnologii
Inapoi la categoria «« Evenimente

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat




Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului eatermagazine

Advertisement