Lanţul de brutării Paul a deschis o nouă locaţie în Cluj-Napoca

Home « Evenimente « La Noi
 
București, 25 februarie 2016. Lanţul franţuzesc de brutării Paul şi-a consolidat poziţia pe piaţa locală prin deschiderea celei de-a 14-a unităţi din România, în Cluj-Napoca. În noua brutărie Paul s-au investit aproximativ 450.000 de euro, fiind dotată cu cele mai noi utilaje pentru prepararea produselor şi diverse facilităţi. Aceasta este amplasată în centrul comercial Polus Center, la parter, intrarea 4. Cluj este cel de-al treilea oraş din România în care Paul se extinde ca reţea, după Bucureşti „Paul este un brand franţuzesc din ce în ce mai iubit în România, iar noi facem toate eforturile pentru a ajunge cât mai aproape de clienții noștri, prin dezvoltarea rețelei la nivel local şi diversificarea gamei de produse. Încercăm să aducem în cât mai multe oraşe din România filosofia brandului Paul și conceptul „L’art de vivre à la française”, cu accent pe experiențe pline de stil și rafinament pentru consumatori. Ne bucurăm să fim prezenți de anul acesta în Cluj și sperăm că Paul își va găsi mulți fani aici”, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer, Paul România.Brutăria Paul din Polus Center Cluj are o suprafaţă totală de 154 metri pătraţi şi o capacitate de 36 locuri în care peste 20 de angajaţi deservesc clienţii zilnic. Designul păstrează elementele de identitate ale Paul, decorul fiind un mix al stilurilor franțuzești rustic şi chic, asemeni brutăriilor tradiţionale. Pentru mobilier s-au folosit materiale din lemn, iar ca notă de eleganţă şi distincţie este culoarea neagră caracteristică brandului. 
Clienţii vor găsi aici o gamă diversificată de produse preparate după reţete tradiţionale franţuzeşti. 
Din meniu fac parte produse de viennoiserie, oferte pentru micul dejun, prânz, gustări uşoare, deserturi precum macarons, eclere cu vanilie, ciocolată şi cafea, Moelleux aux Chocolat, Tartelettes şi alte delicii plus o gamă diversificată de pâini.Mai multe informaţii despre brutării, produse şi oferte găsiţi pe paginile de Facebook şi Instagram ale Paul România.
 
****
 
Despre Paul
 
Cu o tradiție de peste 125 de ani Paul defineşte arta brutăriei franțuzeşti, fiind renumit pentru rafinamentul şi calitatea produselor sale servite zilnic în cele peste 500 de brutării deschise în întreaga lume.
Istoria Paul începe în 1889, cu o brutărie şi patiserie franţuzească de familie. Produsele Paul transmit 
consumatorilor din întreaga lume acel „art de vivre” franţuzesc: gourmet şi sofisticat, dar în acelaşi 
timp tradiţional şi atemporal. Alături de pasiunea pentru pâinea franţuzească, reţetele unice cu ingrediente atent selecţionate sunt elementele care constituie identitatea mărcii Paul. În România, lanțul de brutării Paul este prezent începând cu anul 2008 şi deține până în momentul de față 14 brutării în 3 oraşe. Acestea se găsesc în Bucureşti (Dorobanţi, la Universitate, în Afi Palace Cotroceni, Băneasa Shopping City, Piața Romană, Mall Promenada, Mega Mall), în Ploieşti (Ploieşti Shopping City) şi în Cluj (Polus Center). În Bucureşti există şi locaţii de tip chariot amplasate în Bucureşti Mall, Plaza România, Băneasa Shopping City, Mega Mall şi Sun Plaza.
Publicat in: februarie 2016
Etichete pentru acest articol: Brutarie, Paul, meniu, lansari, evenimente
Inapoi la categoria «« Evenimente

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului eatermagazine

Advertisement