Prima probă eliminatorie la Master Chef

Home « Evenimente « La Noi

Concurenții de la Master Chef sunt determinați, ambițioși și participă ca să câștige! Cu toate acestea, mulți dintre ei nu își imaginau nici în cele mai cumplite coșmaruri că vor ajunge să curețe peștii vii în văzul întregii țări!

Prima probă eliminatorie pentru bucătarii care concurează pentru titlul de Master Chef România a constat în curățarea unor crapi vii, pe care mai apoi să îi transforme în file de pește.

Multe leocoplaste, degete tăiate, sânge și pești săltăreți! Nu este vorba despre ultimul film horror de la Hollywood, ci despre bucătăria din studioul de la celebra emisiune.

Au existat câțiva concurenți care au avut nevoi de asistență medicală după această emisiune.

Nicoleta, ”casnica” de la Master Chef a recunoscut că această probă i-a provocat vise urâte și mustrări de conștiință.

"Și acum am mustrări de conștiință. Au fost nopți după proba aceea în care nu am închis un ochi, căci îmi tot reveneau în cap imaginile alea", povestește concurenta.

Concurenții au avut ocazia ca, prin această probă să își exerseze acuratețea, execuția și precizia.

După această probă s-a făcut o numărătoare a degetelor tăiate și a șorțurilor date jos, iar concluzia a fost: după această probă, doar 48 de concurenți rămân să se bată pentru titlul de Master Chef.

După ce a trecut și proba cartofului au mai rămas doar 24 de concurenți care vor intra și săptămâna viitoare în bucătăria de la Master Chef.

În cadrul aceleiași ediții a emisiunii am aflat că Nini, concurentul vietnamez, locuiește de 4 ani în România și este student în primul an la Master la ASE.

O serie de incidente l-au determinat pe Nani să părăsească țara natală.

El este susținut la Maste Chef de mătușa lui, care de asemenea se află în România.

Tot în această ediție l-am cunoscut mai bine și pe concurentul Nicușor Coroama, care a venit la Master Chef fără să știe să gătească altceva decât mâncare tradițională românească.

Acesta a povestit că a învățat să gătească de la mama lui dar că, în zona în care locuieșțte el nu se găsesc ingrediente deosebite pentru preparate din bucătăria internațională.

”Pe mine m-a învățat să gătesc mama, cel mai deosebit preparat pe care îl gatesc este păstrăvul cu smântână și mămăliguță. Lucrul care mă deosebește de alți bucătari amatori este pasiunea și voința de a găti”, spune Nicușor.

Urmăriți emisiunea Master Chef de mâine seară, pentru a afla ce fac încontinuare concurenții voștri preferați.

Autor: Ioana Dogaru

Sursă foto: masterchef.protv.ro

Publicat in: aprilie 2013
Etichete pentru acest articol: Master Chef
Inapoi la categoria «« Evenimente

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului eatermagazine

Advertisement