Rate bicicleta vis sau realitate!

Home « Evenimente « La Noi

Rate bicicleta vis sau realitate!

Rate bicicleta a devenit acum realitate in magazinul ProVelo care prin parteneriatul traditional cu Credit Europe Bank va aduce acum cel mai nou produs si cel mai avantajos, Optimo Card cu care puteti achizitiona bicicleta in rate pentru  o perioada maxima de 36 de luni.

Bicicleta fiind un produs de folosinta indelungata poate avea si un pret pe masura mai ales pentru cei care sunt pasionati si isi doresc o bicicleta de calitate si cu o echipare a pieselor din gama superioara si atunci nimic nu poate fi mai simplu in achizitionarea ei decat cardul Optimo prin care beneficiati de un numar atat de mare de rate bicicleta.

Optimo Card iti ofera posibilitatea de a face achizitii de bunuri cu valoare mare, in rate extinse (18, 24 sau 36 de rate*).

Pentru ca este mult mai usor sa achiti o cumparatura de valoare mare intr-un interval de timp prelungit. Iar Optimo Card este solutia ideala.

Optimo Card este un instrument de plata ce ofera clientilor posibilitatea de a face achizitii de bunuri cu valoare mare, in rate extinse ,18, 24 sau 36 de rate, in reteaua comerciantilor parteneri pe teritoriulRomaniei, singurul cost al acestuia fiind dobanda de 19% /an.

Acum poti sa cumperi tot ce ai visat, pentru ca e mult mai usor sa achiti o cumparatura de valoare mare intr-un interval de timp prelungit, iar valoarea ratei devine usor de suportat.

Pentru obtinerea unui Optimo Card, poti opta pentru oricare din urmatoarele posibilitati:

  • Poti merge la orice sucursala Credit Europe Bank (lista sucursalelor este disponibila prin accesarea link-ului: http://www.crediteurope.ro/retea/);
  • Poti aplica on-line pe optimocard.ro la sectiunea „Aplica acum”;
  • Suna la CEBLine apeland numerele 0801.000.000 (apelabil din reteaua fixa Telekom) sau 0750.000.000 / 0724.100.000 (apelabile din orice retea) si un reprezentat al Bancii iti sta la dispozitie pentru a te consilia in vederea obtinerii unui card.

 

Documente necesare obtinerii Optimo Card:

Poti aplica FARA DOCUMENTE DE VENIT**, pentru a obtine o limita de credit de pana la 12.000 lei!

 

Poti citi mai multe http://www.provelo.ro/optimo-card-la-magazinul-de-biciclete-provelo/

Publicat in: decembrie 2016
Inapoi la categoria «« Evenimente

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului eatermagazine

Advertisement