Simfonii de vara, in Parcul Coltea din Bucuresti

Home « Evenimente « La Noi
Prin intermediul acestei manifestări unice în Capitală, autorităţile locale din sectorul 3 doresc să promoveze muzica de calitate şi, în acelaşi timp, să aducă în aer liber spectacole pe care mulţi iubitori de muzică clasică le-ar putea vedea doar în sălile în care nu pot avea acces, din cauza biletelor prea scumpe. 
În această perioadă, pe scena din micul parc de lângă spitalul cu acelaşi nume vor urca artiști renumiți ai scenei românești și internaționale: cvartetele Bella Musica şi Passione, Brass Quintet București și mezzosoprana Claudia Măru-Hanghiuc, corul de copii și tineret Symbol, grupurile vocale Lyris şi Acapella, cvartetul BladeStrings, Angely’s Symphonic & Corul Divina Armonie, dirijat de Marius Firca, și Orchestra Sinfonia București, sub bagheta maestrului Florin Totan.
Iubitorii muzicii clasice vor avea ocazia de a participa la proiecte muzicale prezentate in premiera in acest spatiu: Bucharest Ladies Orchestra, dirijata de Ozana Barabancea, Mihai Nenita Free Experience, Alexandra Usurelu & Muse Orchestra, Monica Anghel si Andrei Tudor Band.
Pe 20 iunie, a doua zi de Rusalii, si pe 15 august, cu ocazia marii sarbatori Adormirea Maicii Domnului, vor avea loc doua evenimente speciale. Astfel, pe 20 iunie va fi organizat un concert sustinut de Symphactory Orchestra, sub bagheta renumitului dirijor Tiberiu Soare, impreuna cu Analia Selis si Mariano Castro. Pe data de 15 august, publicul va putea urmari un spectacol sustinut de Corala barbateasca Te Deum Laudamus.
 
sursafoto: pinterest
 
Publicat in: iulie 2016
Inapoi la categoria «« Evenimente

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului eatermagazine

Advertisement