Start Carnavalului Eatermagazine 2013!

Home « Evenimente « La Noi

Concursul ”Carnavalul Eater Magazine” s-a încheiat!

Câștigătorul este....FLORY PĂUN CRISTACHE! Felicitări!!!!

Ai câștigat un curs de Samba oferit de STOP&DANCE STUDIO.

Pregăteşte-ţi măştile şi intră în Carnaval! Începând cu 4 februarie, Eatermagazine intră în ritm de Carnaval, un carnaval al premiilor şi concursurilor Eatermagazine Masks, Eatermagazine Samba, Eatermagazine Valentine's Day şi Eater Magazine Quiz, în cadrul cărora cititorii noştri fideli se vor putea bucura de măşti veneţiene, vinuri de colecţie, cursuri "surpriză" de pasiuni, bomboane, şampanii şi... curs de SAMBA! Vino în Carnavalul Eatermagazine, cheamă-ţi şi prietenii şi câştigă împreună cu ei premii interesante.

 

Cum să procedezi?

 

1. "Eatermagazine Masks"

Te premiem cu o mască de carnaval pe oră dacă dai like şi share la orice postare de pe pagina noastră de Facebook, Eater Magazine, din ziua respectivă! În fiecare oră, like-urile şi share-urile vor fi contorizate, iar câştigatorul se va desemna prin tragere la sorţi. Aşadar, cu cât dai mai multe like-uri şi share-uri, cu atât şansele tale cresc!

 

Concursul se desfăşoară timp de 14 zile, incluzând zilele de sâmbătă şi duminică, iar numele şi poza câştigătorului vor fi postate pe pagina noastră de Facebook,"Eater Magazine". Şi asta nu e tot! În weekend se dă o mască pe zi, iar premiile pot fi ridicate luni.

 

2. "Eatermagazine Samba"

Inscrie-te chiar azi la Concursul “ EaterMagazine Samba “, strange cat mai multe puncte, prin like – uri, share – uri si invitati si ….. CASTIGA!

Premiile sunt:

Premiul cel mare: un abomanent de o lună la Cursul de Samba şi alte dansuri latino din luna martie

Premiul I: un "curs surpriză" la alegere din cursurile de pasiuni organizate de Incubator 107 în luna martie (premiu săptămânal)

Premiul II: 2 sticle de şampanie (premiu săptămânal)

Premiul III: 3 cutii cu bomboane (premiu săptămânal)

 

3. "Eatermagazine Valentine's Day"

Pentru îndrăgostiţi, concursul se desfăşoară de pe 11 februarie până pe 14 februarie, urmând ca pe 15 februarie, 3 îndrăgostiţi să fie desemnaţi câştigători în funcţie de numărul de like-uri şi share-uri date imaginilor care îţi plac, postate de-a lungul zilei pe pagina de Facebook, Eater Magazine.

Premiile constau în:

locul I: o sticlă de vin de colecţie + bomboane

locul II: o sticlă de vin de colecţie

locul III: bomboane

 

4. "Lucky Quiz Eater Magazine"

Abonează-te la Newsletter-ul Eatermagazine, intră pe pagina noastră de Facebook, dă start la Quiz, răspunde la întrebări, apasă butonul "Află mai multe" şi ai intrat în marea tragere la sorţi pentru o şampanie pe săptămână! Numele câştigătorului va fi postat pe pagina de Facebook "Eater Magazine".

   Câștigătorul consursului „Lucky Quiz” din perioada 19.02.2013 - 06.03.2013 este....Cristina Strungaru! 

Felicitări!!! Daca esti din Bucuresti, te asteptam la sediul nostru din str. Matei Voievod, nr.29 sa iti ridici premiul. Daca nu esti din Bucuresti, transmite-ne adresa ta, si-ti trimitem premiul prin curier, oriunde in tara, sa te pregatim de party!

Alătură-te "Carnavalului Eatermagazine" 2013!

 

VEZI AICI Partenerii CARNAVALULUI EATER SAMBA!

Autor: IRINA B.

Publicat in: ianuarie 2013
Etichete pentru acest articol: bomboane, concurs, premii, sampanie, Valentine's Day
Inapoi la categoria «« Evenimente

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului eatermagazine

Advertisement