Targ de bucate traditionale

Home « Evenimente « La Noi

Târgul de Produse Tradiţionale se ţine la Romexpo, Bucureşti, zilele acestea, între 26 şi 29 septembrie, organizat în fiecare toamnă datorită faptului că este foarte căutat! Pe parcursul anilor trecuţi, târgul de bucate tradiţionale reprezenta un pol de atracţie pentru toţi cei care sunt în căutarea produselor româneşti autentice, a bucatelor realizate după reţete tradiţionale, cu ingrediente sănătoase, atent selecţionate.
Târgul îşi propune să promoveze fermierii şi producătorii de specialităţi tradiţionale de calitate, să prezinte produse tradiţionale atestate de Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale şi să ofere, prin intermediul deliciilor culinare prezente în cadrul fiecărei ediţii, ocazia retrăirii atmosferei din vechiul sat românesc, în care astfel de evenimente reprezentau prilejuri de întâlnire, de discuţii, dar şi de petrecere, de gustare a unor mâncăruri delicioase preparate la ceaun sau pe grătar.
Dulciurile vor fi dintre cele mai bune, din ingrediente naturale, frumoase şi apetisante nu prin ambalaj, ci prin delicateţea cu care sunt ornate (turte, alviţă, plăcinte şi prăjituri, cozonaci) şi prin gustul care ne aminteşte de prăjiturile bunicii.

Mierea şi diversele derivate din produsele albinelor vin să ne îndulcească zilele lungi premergătoare iernii şi să ne întărească imunitatea în faţa frigului.

 

Publicat in: septembrie 2012
Etichete pentru acest articol: targ, bucate, traditional, Romexpo
Inapoi la categoria «« Evenimente

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului eatermagazine

Advertisement