Targ de Valentine's Day la Sala Dalles

Home « Evenimente « La Noi

Ziua de astăzi este dedicată tuturor îndrăgostiţilor, doar este Valentine's Day! Încă un motiv în plus pentru organizatorii de evenimente dulci, care s-au gândit cum să-i răsfeţe pe toţi cei care simt fluturi în stomac.

 

Începând cu ora 10:00, la Sala Dalles, se desfăşoară cea de-a VIII ediție a Galeriei Cadourilor de Valentine’s Day, deschisă până la orele 20:00.

 

Astfel, Sala Dalles devine acel loc magic, în care îndrăgostiţii îşi dau întâlnire cu gândul ca setimentele și gândurile față de persoana iubită să-i fie însoţite de un cadou personalizat, special dar și romantic.

 

Vrei să-ţi impresionezi jumătatea? Să-i demonstrezi toată dragostea ta? Ei bine, ştim cu toţii că doamnele şi domnişoarele adoră momentele dulci, aşa că, la acest târg, dulciurile sunt puse la loc de cinste: formele variate din ciocolată, marțipan, pastă fină de migdale sau turtă dulce negreşit vor fi pe placul ei, iar aranjamentele florale din bomboane de ciocolată vor îndulci şi mai mult gustul dragostei.

 

Pe lângă dulciuri care mai de care mai apetisante, sala Dalles găzduieşte şi o expoziție cu vânzare de bijuterii placate cu aur de 24 carate sau din argint, împodobite cu pietre semi-prețioase sau lucrate manual folosind tehnici speciale de prelucrare.

 

Creaţiile handmade ale artiştilor plastici, gravurile pe obiecte metalice, realizate în numai 5 minute, parfumurile, cosmeticele bio sau produsele terapeutice pot reprezenta de asemenea cadoul perfect al acestei zile.inima

 

Dacă te numeri printre cei care caută un cadou nonconformist, ediţia din acest an pune la dispoziţie "flori la doză" sau decoruri realizate din hârtie manuală, înnobilată cu petale de flori, obiecte de design, simboluri şi semne specifice sărbătorii de Valentine’s Day.

 

Şi cum nu se putea încheia această zi specială fără premii la fel de speciale, poţi participa la tombala cu cadouri "dulci".

 

sursă imagini: flickr.com

Autor: IRINA B.

Publicat in: februarie 2013
Inapoi la categoria «« Evenimente

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului eatermagazine

Advertisement