Targ de Valentine's day: Sweet Fest

Home « Evenimente « La Noi

Valentine's day este considerată o sărbătoare a îndrăgostiţilor, în care mulți oameni își fac timp pentru a-l petrece într-un mod romantic cu partenerul de viață sau trimit o felicitare unei iubiri secrete.

 

În curând, Ziua îndrăgostiţilor va acapara şi România, tocmai de aceea va fi organizat cel mai dulce târg din Bucureşti, intitulat "Sweet Fest".

 

Această ediţie de Valentine's Day se va desfăşura la Hanul lui Manuc (strada Franceză, nr. 62-64), între 8 şi 10 februarie, tocmai pentru a putea cumpăra ceva dulce şi special persoanei iubite înainte de sărbătoarea devenită specială pentru fiecare îndrăgostit.

 

Începând de la ciocolată, cupcakes, praline, tarte, brioşe, prăjituri, în general, cam tot ce pofteşte inima unui împătimit al dulciurilor, până la decoraţiuni şi jucării din plus, toate "dulcegăriile" se vor găsi într-un singur loc: Sweet Fest.

 

Între 8 şi 10 februarie, târgul se va deschide de la ora 10.00 şi se va închide la ora 19.00, un mare bonus fiind intrarea gratuită!desert

 

Numită în Suedia "ziua tuturor inimilor", Valentine's day poate fi un motiv în plus pentru a-i arăta persoanei iubite ce sentimente porţi, deşi nu este necesară o dată anume pentru a demonstra iubirea, ci ea se simte în fiecare clipă, moment, zi...

 

Interesant este că datorită unui efort de marketing concentrat, Valentine's Day a apărut și în Japonia, și Coreea ca o zi în care mai mult femeile și mai puțin bărbații dăruiesc bomboane, ciocolată și flori. A devenit ca o obligație ca multe femei să dăruiască ciocolată tuturor colegilor bărbați.

 

sursă imagini: divinepartyconcepts.com

Autor: IRINA B.

Publicat in: ianuarie 2013
Inapoi la categoria «« Evenimente

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului eatermagazine

Advertisement