Târgul cu Bunătăți s-a retras la munte

Home « Evenimente « La Noi

În luna lui Gustar, Târgul cu Bunătăți s-a retras la munte, în Sinaia, unde aerul este respirabil și soarele mult mai blând.

În acest week-end (24-26 august) veți găsi în fața magazinului Winmakt, de vineri dimineața până duminică seara, preparate din carne, brânzeturi și cașcavaluri, dulciuri, fructe și legume proaspete, miere, tincturi, ceaiuri, bragă, cafea la nisip, dulcețuri proaspete, prăjituri, turtă dulce, ciocolată de casă, suc de mere proaspăt,

Veți găsi producători din toată țara: Brașov, Maramureș, Argeș, Neamț, Covasna, Arad, Bistrița Năsăud, Constanța, Prahova, Dâmbovița, Mureș, Buzău, dar și Olanda, conform unui comunicat de presă emis redacției Eater Magazine.

Noutatea din această ediție argila albastră de Râciu, din comuna cu același nume din județul Mureș.

Argila albastră de Râciu se află în acest moment pe primul loc în privința concentratului de minerale și oligoelemente, având cel mai bun efect în tratamentul cosmetic sau al diferitelor boli.

Având în compoziția sa nu mai puțin de 41 de minerale (calciu, magneziu, potasiu, fier, siliciu, sulf, titan, sodiu, clor, aluminiu) și oligoelemente (mangan, cupru, iod, seleniu, crom, molibden, fosfor, germaniu, zinc, argint, brom, vanadiu, rubidiu, bor ) este cu adevărat unică.

Fiind în principal un multimineral, Argila albastră de Râciu nu prezintă efecte adverse.

Utilizarea Argilei Albastre de Râciu ca și supliment alimentar este atestată de testele efectuate de Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare. Produsul are analizele efectuate de Institutul Național de Recuperare, Medicină Fizică și Balneoclimatologie, Direcția de Sănătate Publică Mureș, Centrul de Sănătate Publică Tîrgu-Mureș și Institutul de Cercetari și Proiectări Miniere MINESA din Cluj Napoca.

Eveniment este organizat în parteneriat cu Primăria orașului Sinaia.

 

Sursă foto: www.argilaalbastraderaciu.ro

 

Marina Plopeanu

 


 

 

Publicat in: august 2012
Inapoi la categoria «« Evenimente

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului eatermagazine

Advertisement