Toamna se numara targurile cu produse traditionale

Home « Evenimente « La Noi

Oficial, s-a dat startul târgurilor de toamnă în toată ţara, cu produse tradiţionale româneşti, vinuri şi musturi autentice şi multe dulciuri de casă.
 

În Capitală, în perioada următoare, între 17 - 21 septembrie 2013 şi între 26 - 29 septembrie 2013, la Romexpo, în căsuţele de pe Aleea Negustorilor, se va organiza Târgul de Produse Tradiţionale, ediţia 2013, care va aduna atât expozanţi de produse alimentare tradiţionale, cât şi meşteşugari şi comercianţi de obiecte de artizanat din cele mai diverse categorii.

Bucureştenii şi nu numai se vor putea delecta cu produse autentic româneşti din toate colţurile României, din Ardeal, Maramureş, Bucovina şi Muntenia, realizate după reţete tradiţionale şi păstrate cu sfinţenie de generaţii: de la cârnaţi afumaţi, murături după reţeta bunicii, castane coapte, miere de albine bio, dulceţuri, prăjituri şi ciocolată de casă, alune şi migdale pralinate, până la mere glazurate şi magiun de Topoloveni (singurul produs tradiţional românesc certificat de UE).

De asemenea, de pe mesele negustorilor nu vor lipsi nici vinurile alese, pâinea de casă, zacusca, caşcavalul de casă, costiţa de oaie, brânza de burduf şi telemeaua de oaie.

Bineînţeles, şi produse de artizanat, vase de lut, jucării, suveniruri şi bijuterii ieftine, coşuri de răchită, portofele sau poşete vor fi expuse la mare cinste de meşteşugari, spre bucuria celor mici şi a celor mari.

Dar asta nu este tot! La Romexpo, pe lângă Târgul de Produse Tradiţionale, vor avea loc, în aceeaşi perioadă, şi alte expoziţii importante, printre care se numără: TTR I - Târgul de Turism al României, ROMVIROTEC - Expoziţie internaţională pentru tehnologii şi echipamente de protecţia mediului, KIDEX I - Expoziţie de produse şi servicii pentru nou-născuţi, viitoare mămici, părinţi şi copii, BIFE - SIM - Târgul internaţional de mobilă, echipamente şi accesorii, TIB - Târgul Tehnic Internaţional Bucureşti şi INDAGRA - Târg internaţional de produse şi echipamente în domeniul agriculturii horticulturii, viticulturii şi zootehniei.

 

 

Irina B.

sursa foto: facebook.com

Publicat in: septembrie 2013
Inapoi la categoria «« Evenimente

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului eatermagazine

Advertisement