Chambord şi el Jimador, premiate la SIP Awards 2012

Home « Evenimente « Premii

Lichiorul Chambord şi tequila el Jimador au obţinut Distinguished Platinum Award la International Spirit Competition 2012, competiţie de prestigiu jurizată de consumatori.

Cea de-a patra ediţie a premiilor SIP (Spirits International Prestige) a avut loc în luna iulie şi a întrunit un juriu format dintr-un panel de 60 de consumatori, se precizează într-un comunicat remis Eater Magazine.

el Jimador_Reposado.jpgChambord.jpg

Competiţia a fost foarte strânsă, la eveniment participând peste 300 de branduri de băuturi spirtoase de renume internaţional.

 

Diversitatea categoriilor participante, de la gin, whiskey, vodka, până la lichior, rom, tequila, a adus în juriu un mix de iubitori şi cunoscători ai băuturilor spirtoase de cea mai bună calitate.

 

Chambord este lichiorul de zmeură neagră, super-premium, produs în Valea Loarei din Franţa, iar el Jimador este tequila produsă 100% din agave, disponibilă în două variante: Blanco și Reposado. Chambord şi el Jimador fac parte din portofoliul Brown-Forman România, alături de Jack Daniel’s, Finlandia, Southern Comfort, Herradura și Woodford Reserve.

Marina Plopeanu

Publicat in: august 2012
Inapoi la categoria «« Evenimente

Galerie Foto

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului eatermagazine

Advertisement