Profita de noile sortimente de inghetata oferite de cofetariile Paul

Home « Evenimente « Promoții

Cofetăriile Paul, amplasate în Dorobanţi, Băneasa Shopping City, AFI Cotroceni şi în zona Universitate, vin în acest sezon cu noi sortimente de îngheţată, spre deliciul iubitorilor de dulciuri răcoritoare.

Numită simplu "Glacé de Plaisir", această nouă gamă de îngheţate şi sorbeturi sunt preparate artizanal, numai cu ingrediente naturale şi de cea mai bună calitate, după reţete special concepute pentru cofetăriile Paul.

Nu degeaba Paul se bucură de o reputaţie extraordinară, atât la nivel internaţional, cât şi în România, şi de o tradiţie de peste un secol în arta deliciilor culinare.

Gama Glacé de Plaisir este o completare a calităţii pe care o oferă cofetăriile Paul în acest sezon de vară. Dat fiind specificul franţuzesc al produselor şi calitatea ingredientelor aduse din Franţa, Paul este, de-acum, locul ideal pentru momentele în care ţi-e poftă de îngheţatele care conţin patru arome delicioase: vanilie de Madagascar, ciocolată neagră, alune de Piemonte şi macarons, dar şi două arome răcoritoare de sorbet, zmeură şi lămâie.

Este un adevărat deliciu vizual să vezi atâtea sortimente de îngheţată la un loc, mai ales că îţi sunt puse la dispoziţie ingredientele minune care fac îngheţata atât de cremoasă.

Să nu mai spun că ideea acestui sortiment nou a plecat de la două arome de bază, vanilie şi ciocolată, fiecare cu acel plus de rafinament care se regăseşte întotdeauna în produsele Paul. Vanilia folosită la prepararea îngheţatelor este 100% de Madagascar, iar ciocolata este neagră, foarte fină, conferind acea textură şi cremozitate îngheţatei care să te facă să-ţi pierzi minţile.

Pe lângă acestea, dacă te numeri printre cei care adoră alunele şi aromele de macarons, ei bine, producătorii s-au gândit exact la tine când au creat aceste îngheţate. De ce? Pentru că sunt incluse în meniul cofetăriilor Paul şi îngheţata cu alune de Piemonte, dar şi speciala aromă Macarons, unul dintre deserturile simbol de la Paul.

Bineînţeles, nici cei care se află la dietă n-au fost uitaţi, aceştia putând să se răsfeţe cu sorbeturi realizate din fructe, 100% naturale, cu mai puţine calorii. Ce să mai, sunt cele mai bune deserturi light şi răcoritoare!

 

 

Irina B.

sursa foto: facebook.com

Publicat in: august 2013
Inapoi la categoria «« Evenimente

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului eatermagazine

Advertisement