Săptămâna pescărească la Eater.RO

Home « Evenimente « Promoții

Fie că doresti să mânanci sănătos, fie că esti pasionat de pescuit, beneficii există de  ambele părţi: corp sănătos, minte echilibrată, pasiune, practic o îmbinare a utilului cu plăcutul! Se mediatizează tot mai des ideea de a prepara totul light, de a introduce în alimentaţia zilnică peştele, atât de benefic pentru organism, şi nu numai. Fiert sau pe grătar, scăldat de apă sau de câteva picături de ulei extravirgin, peştele îşi păstrează calităţile nutriţionale. Iar noi venim în ajutorul tau cu localuri şi idei pentru a savura un peşte ca la mama acasă.

     De ce săptămâna pescărească? Simplu! Ne dorim să educăm consumatorii, să-i canalizăm spre o alimentaţie cât mai puţin contaminată, iar peştele ocupă un loc fruntaş în privinţa beneficiilor aduse organismului uman.

   Site-ul www.eater.ro sare in ajutorul tau, oferindu-ti 5 % OFF daca mananci specific pescaresc! Doar prin intermediul nostru, vei putea beneficia de aceasta oferta avantajoasa, iar, pe langa acest discount, iti punem la dispozitie pagina noastra de site prin care te poti orienta cu privire in alegerea unui restaurant bun!

    Doresti sa stii cat mai mule despre saptamana pescareasca? La doar un click ne poti contacta si vizita, iar noi te vom introduce in aceasta saptamana pescareasca.

Restaurantele care se întrec să vă îmbie cu arome și delicatese pescaresti sunt:

Casa Iancului Decameron Gaudi Bistro
Dada Palladium Nicoresti
Baba Dochia Il Corso Capri

 

Acum nu îți mai rămâne decât să stai liniștit în fața calculatorului să tastezi ww.eater.ro și să te bucuri de deliciile lumi italienesti!

Pofta Buna!     

Publicat in: septembrie 2012
Inapoi la categoria «« Evenimente

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului eatermagazine

Advertisement