Vorbește și mănâncă arăbește

Home « Evenimente « Promoții

Sunteți foarte ocupați și încă nu ați avut timp să mergeți în vacanță? Vă place mâncarea orientală dar nu aveți răbdare să mergeți la restaurant sau să stați la cozi interminabile în trafic pentru a ajunge la restaurantul preferat? Piticii Eater  alături de Albă ca Zăpada iți aduc Orientul chiar la tine acasă.

 

Tot ce trebuie să faci este să intri pe Eater.ro și poți mânca într-un singur...click.

 

În această săptămână Eater.ro vă poartă pe meleagurile Orientului  și vă încântă cu preparate pline de miresmele condimentelor culese chiar de prin meleagurile arăbești. O bucătărie bogată în salate delicioase și o sumedenie de preparateexotice specifice care iți incită papilele gustative și te poartă cu gândul la originile nomade ale acestei bucătării.

 

În perioada 29 august 2012 – 05 septembrie 2012, Eater te invită online în Orient, să te bucuri de gusturile și aromele bucătăriei arăbesti. În plus... ai și REDUCERE DE 5 % la nota de plată la restaurantele cuprinse în promoție.

Restaurantele care se întrec să vă îmbie cu aromele și delicatesele orientale sunt: Sheherezade, Tripoli, Casa Persia, Decameron, Bagdad si Tulin.


 

Intră acum pe pagina restaurantelor, răsfoiește meniul, adaugi în coș și comanzi într-un singur click.

Când te-ai hotărât ce vrei să mănânci, apasă butonul COMANDĂ și Piticii îți vor aduce o părticică din fascinantul Orient Mijlociu, chiar la tine în farfurie,  fie că ești la tine acasă sau la birou. Dacă dorești să îți iei singur comanda, ai acum posibilitatea prin sistemul Pick-up. Noi comandăm,  restaurantul se pune pe gătit iar tu tot ce trebuie să faci este să te duci să ridici comanda.

Unde mai pui că ai posibilitatea să comanzi în avans, adică comanzi 'azi' pentru 'mâine', și stabilești la ce oră să ajungă Piticii cu mâncarea la tine, acasă sau la birou.

Acum nu îți mai rămâne decât să stai liniștit în fața calculatorului să tastezi www.eater.ro și să te bucuri de deliciile bucătăriei orientale!

Poftă bună!

 

Publicat in: august 2012
Inapoi la categoria «« Evenimente

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului eatermagazine

Advertisement