S-a deschis Barul Biciclete in Centrul Vechi

Home « Ghid « Baruri

La început de an 2013, şi-a făcut apariţia în Centrul Istoric al Capitalei un bar tematic dedicat bicicliştilor urbani. Dacă eşti un împătimit al farurilor de biciclete, cadrelor, lanţurilor, pinioanelor sau pedalelor, ei bine, află că toate aceste elemente au fost folosite pentru decorarea barului!

Totul a plecat de la ideea a doi tineri din Bucureşti, care au inaugurat în Centrul Istoric, pe strada Lipscani, numărul 38, un bar dedicat bicicliştilor urbani.

 

Cei doi declară că şi-au propus prin acest concept inedit să atragă oameni care au în comun această pasiune, cei care înţeleg conceptul şi au habar de acest sport.

 

Odată ce ai pătruns în acest bar, se poate observa că tot spaţiul a fost amenajat din corpuri de biciclete, fiecare piesă serveşte drept mobilier sau chiar masă şi scaune, pentru că s-a dorit să fie un spaţiu cât mai prietenos şi mai familiar.

 

Pentru a se asigura că totul va arăta aşa cum au planificat, cei doi proprietari ai barului au adus materie primă pentru decor, biciclete în stilul anilor 1930 - 1940 din Marea Britanie, achiziţionate în cadrul unei licitaţii. Pe lângă antichităţile britanice, se găseşte şi ceva românesc, bicicletele Pegas, luate de la fosta fabrică din Zărneşti, judeţul Braşov.bar

 

Astfel că, din fiecare piesă au reuşit să facă o adevărată operă de artă: din şei au confecţionat scaune, cadrul ghidoanelor cu emblema Pegas servesc drept picioare de scaune, în loc de spoturi pentru iluminat, cei doi au folosit farurile de la bicicletele, roţile de biciclete servesc drept suport pentru a bea o bere, iar becurilor de far servesc drept iluminare a ambianţei. Deasupra canapelelor se află prinsă de tavan piesa de rezistenţă, un candelabru făcut în totalitate din faruri de biciclete.

 

Barul mizează pe muzică electronică, cocktail-urile concepute de barmani, vinuri importante din ţări precum Africa de Sud, Chile sau Argentina.

 

sursă imagini: metropotam.ro

Autor: IRINA B.

Publicat in: ianuarie 2013
Etichete pentru acest articol: bar, bauturi alcoolice, cocktail, cocktailuri, lansare bar
Inapoi la categoria «« Ghid

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului eatermagazine

Advertisement