Flavour Cafe - savoarea cafelei pe Dorobanti

Home « Ghid « Cafenele

Flavour Cafe este o cafenea elegantă, clasică, situată în Dorobanţi (Intrarea Tudor Ştefan, nr. 9, sector 1, Bucureşti), un loc intim, unde predomină rafinamentul şi sentimentul de relaxare pentru orice vârstă.

 

Cu fiecare zi, faima cafenelei a luat amploare, a răsunat în tot Bucureştiul, iar clienţii nu au întârziat să apară, pentru că au fost încântaţi de întreg ansamblul, iar feed-back-ul a fost cel visat!


Flavour Cafe există pe piaţa cafenelelor din octombrie 2008, reunind sub aceeaşi umbrelă un întreg mozaic de arome şi savori, a cărui nume face referire la multitudinea de gusturi deosebit de plăcute care populează meniul.

Încă de la intrare pătrunzi într-o lume feerică, de basm, o lume care te învăluie cu aerul său modern prin barul central şi muzica în vogă, o cafenea cu multă lumină naturală în timpul zilei (datorită geamurilor ample) şi o lumină blândă şi difuză seara.

Este locul ideal unde poţi savura numeroasele sortimente de cafea şi ceaiuri de cea mai bună calitate şi la preţuri accesibile tuturor. Iar dacă îţi place să-ţi petreci timpul cu prietenii, Flavour Cafe este opţiunea cea mai potrivită în caz că vrei să savurezi un cocktail sau o cupă de şampanie.

 

În funcţie de programul pe care îl ai, te poţi delecta cu o cafea buna începând de dimineaţă, ora 08:00, şi până târziu în noapte, ora 02.00, zilnic!

 

Reţetele sunt originale de cocktailuri, Flavour cream Frappe (cu expresso, milk, cream, vanilla ice-cream, brandy, amaretto, crushed ice) sau Tort Baccio Di Donna, cu fructe de pădure.
 

La Flavour există 4 meniuri: unul de bază împărţit în capitole dedicate (salate, sandwich, desert, cafea, ceai şi ciocolată, frappe, milkshake, bere, cocktailuri non alcoolice, long drinks, cocktailuri cu alcool, şampanie şi vinuri), plus 3 meniuri: cafele all flavours ce reuneşte toate aromele posibile; meniu cu 10 tipuri de smoothie denumite sugestiv “portion”: the lovers portion, the innocence , the sensual, temptation, beauty, mistery; meniu dedicat în exclusivitate ceaiurilor de toate aromele, cu nume şi combinaţii care mai de care mai atractive, infuzii de fructe (fantasia, samba, clafoutis, feu de cheminee).Flavour Cafe

 

Te-am convins sau măcar te-am pus pe gânduri? Atunci pregăteşte-te să-i faci o vizită, pentru a te convinge de rafinamentul, eleganţa, cafeaua bună, toate reprezentative pentru Flavour Cafe.

 

 

                                                                                                                                                                      Autor: IRINA B.

Publicat in: noiembrie 2012
Etichete pentru acest articol: cafea, cafenea bucuresti, inedit, lansare
Inapoi la categoria «« Ghid

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului eatermagazine

Advertisement