Jocuri de societate și ceaiuri aromate, la Tabiet

Home « Ghid « Ceainării

Există un loc în București destinat exclusiv copilului din tine, un loc unde poți redescoperi bucuria de a te juca, în compania unui ceai aromat: Tabiet.

Cu o superbă grădină în față, înconjurat de copaci umbroși și trandafiri, tabiet este locul ideal pentru a scăpa de grijile vieții cotidiene, de problemele de ”om mare”.

La Tabiet se promovează spiritul ludic din fiecare, indiferent de vârstă sau ocupație. Aici este un loc unde toți oamenii sunt pentru o clipă egali, toți redevenind copii.

Principala atracție a localului sunt jocurile de societate, care au prins mai bine decât ți-ai fi închipuit, semn că și oamenii mari au nevoie de un loc de joacă.

Invități prietenii într-o memorabilă aventură, desfășurată pe o tablă de joc. Sau poate vreți să învățați lucruri noi? Haideți la tabiet pentru a participa la unul din cursurile de arte plastice sau Go pentru începători. Adu-ți și copilul cu tine! Cu siguranță va avea ce învăța dintr-un curs de arte plastice pentru copii.

Și cum distracția provoacă negreșit foame, vă propun să aruncăm un ochi și peste meniul de la Tabiet.

Dacă doriți ceva ușor, plin de gust și vitamine, puteți opta pentru una din delicioasele salate afisate în meniu: salată de ton (12,99 lei), salată cu somon (17,99 lei) sau salată cu feta (14,99 lei).

Dacă de la atâta joacă vi s-a făcut foame și avețâi poftă de ceva mai consistent, vă recomand un sandwich Tabiet (12,99 lei) sau un sandwich cu schnitzel (14,99 lei).

Dacă nu vă este foame, dar ați ronțăi ceva în timpul unui joc de societate, în compania prietenilor, puteți împărți o porție de alune (7,99 lei), biscuiți sărați sau covrigei (ambele 5,99 lei).

Pentru cei care poftesc la un desert dulce și aromat, la Tabiet găsim tartă de fructe adevărată, cu gust intens și fructe proaspete (12 lei).

Haideți să vedem și ce ceaiuri putem servi la o partidă de GO: Berry Cocktail (12,99 lei), Hawaii Cocktail (12,99 lei) sau Mango Cocktail (12,99 lei). Aceste specialități de fructe provoacă o adevărată avalanșă de miresme și savori, fiind mai mult decât o băutură – o hrană spirituală.

Ceaiuri pentru suflet – asta găsim la Tabiet.

Dacă este vară, și căldura vă împiedică să vă concentrați la joc, vă recomand un răcoritor Ice Tea (negru, verde sau rooibos – 11,99 lei).

Ceaiul meu preferat de la ei, pe care îl recomand cu căldură, îmbină gustul proaspăt al ceaiului verde, cu arome fructate – Passion Fruit Mango (Ceai verde cu aroma de fructul pasiunii și mango. Conține bucăți de fructul-pasiunii, bucăți de ananas, petale de portocal, petale de trandafir – 11,99 lei).

Fie că ai venit aici în căutarea unui moment de liniște, fie că ai venit pentru a satisface curiozitatea copilului din tine sau poate pentru a te delecta cu unul din aromatele ceaiuri, Tabiet este locul ideal să uiți de probleme și să te relaxezi alături de prieteni.

Autor: Ioana Dogaru

Sursă foto: ceainariatabiet.ro

Publicat in: aprilie 2013
Etichete pentru acest articol: ceai, copil, jocuri de societate, Tabiet
Inapoi la categoria «« Ghid

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului eatermagazine

Advertisement