Un colt de rai: Ceainaria Infinitea

Home « Ghid « Ceainării

Ceainăria Infinitea, situată în cartierul Cotroceni, mai exact pe Str. Dr.Grigore Romniceanu, nr. 7, este considerată una dintre cele mai frumoase ceainării din Bucureşti şi unul dintre cele mai ambientale locuri unde poţi savura un ceai!

 

Ceainăria Infinitea pare un colţ de rai, acel loc în care vrei să-ţi petreci timpul, ocazie cu care îţi delectezi papilele gustative cu un ceai aromat, rai care se continuă şi în grădina superbă din spatele casei, care, parcă, te aşteaptă să te scufunzi în timpul verii şi să fii tu însuţi pe timpul iernii.

 

De la măsuţe, scaune şi băncuţe din fier forjat, dar comode, până la ceainice de toate felurile împrăştiate, palmieri, plante agăţătoare care ies din ghivece în formă de ceşti de ceai, totul este aşezat astfel încât să te simţi în al nouălea cer!

 

Şi, pe cât de bine arată locul, pe atât de aromate şi gustoase sunt ceaiurile sau prăjiturile din meniu, fiind toate servite în ceainice, ceşti şi farfurii extrem de cochete şi rafinate.

În meniu există doar ceaiuri, cafele, sucuri naturale şi dulciuri, ale căror preţuri variază, de exemplu, ceaiurile costă între 10 lei şi 25 de lei, cele mai scumpe fiind ceaiul galben Kekecha (un ceai consumat în trecut doar de preoţii Budhişti), 25 lei, şi ceaiul alb White Tea, tot 25 de lei.

Ceaiurile la 10 lei sunt cele simple: de mentă, de soc, de busuioc, de muşeţel etc, dar şi ceaiuri care cresc uşor în materie de preţuri, ceaiurile cu denumiri exotice: Lemon Tea -14 lei, Wild Cherry -14 lei, Jamaica Rum -14 lei, Rosy Love -16 lei, Christmas Berry -14 lei, Happy Goji -18 lei.

De asemenea, dacă setea nu este potolită doar cu ceai, se pot alege sucuri naturale de ananas, de piersici, de mere, de pere la 8 lei; cafea cu ginseng - 9 lei, cafea la ibric - 6 lei, frappe -9 sau 12 lei (cel cu îngheţată), limonadă - 8 lei la 250 ml sau 20 de lei la 1 carafă de un litru.

La capitolul dulciuri, se pot gusta prăjiturele crocante cu ciocolată, seminţe şi nuci, prăjiturele crocante cu seminţe de floarea soarelui, stafide şi alune sau cu seminţe de dovleac, susan şi alune- 9 lei; un piure de castane este 7 lei. Dulceaţa de trandafiri, vişine, gutui, caise este 6 lei sau de cireşe negre fără zahăr, de afine fără zahăr sau de zmeură, cireşe, căpşune şi mure este 8 lei.

 

Şi cum nu poate exista ceainărie fără ambianţă, aici, atmosfera este întreţinută de muzică de bun gust, care se aude în surdină: jazz, chillout, lounge.ceainarie

 

Programul ceainăriei este de la ora 16:30 la 23:00 (de luni până vineri) şi de la 15:00 la 23:00 (sâmbătă şi duminică). La cerere, în intervalul orar 11:00-16:00, se pot organiza în timpul săptămânii workshopuri, seminarii, întâlniri informale pentru angajaţii companiilor.

 

Ceainăria Infinitea poate deveni unul dintre locurile preferate, unde poţi reveni cu cea mai mare plăcere şi tragere de inimă, pentru că ştii ce aer nobil, boem "respiră"!

Publicat in: ianuarie 2013
Etichete pentru acest articol: cafea, ceai, ceainarie, ceaiuri, prajituri, sucuri naturale
Inapoi la categoria «« Ghid

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului eatermagazine

Advertisement