Gordon Ramsay implicat intr-un nou scandal

Home « Ghid « Chefs

Gordon Ramsey s-a bucurat de-a lungul timpului de toată aprecierea celor mai mari bucătari ai lumii.

 

Nu mult a durat până să ajungă şi el printre cei mai buni chefi, reuşind de fiecare dată să armonizeze perfect aperitivul, felul principal şi desertul, concepând un meniu surprinzător, chiar şi pentru cei mai exigenţi gurmanzi.

Iubit şi aclamat în aceeaşi măsură, chef Gordon a ştiut mereu cum să facă faţă cu brio speculaţiilor de orice fel.

 

Să sperăm că aşa se va întâmpla şi acum, când este chemat în instanţă de patru foste angajate ca să dea socoteală pentru felul în care le-a tratat.

Jennifer Becerra, Montinique Dever, Andrea Bourke şi Lauren Benge, fostele sale angajate la restaurantul "Vaca Grasă/The Fat Cow" din Los Angeles, California, îl acuză pe marele chef britanic de jigniri în repetate rânduri.

Mai mult, acestea sunt nemulţumite de neplata anumitor drepturi băneşti pentru orele suplimentare pe care au fost nevoite să le facă. Se pare că au fost obligate să muncească fără pauză de masă, un beneficiu, de altfel, stipulat în contractul de muncă.

Acesta nu este primul proces în care Gordon Ramsay este implicat. Chef-ul a mai avut de furcă acum câţiva ani, când a fost acţionat în instanţă de contabilii săi din New York pentru neplata unei facturi de 75.000 de dolari, dar şi de o firmă care s-a ocupat de renovarea restaurantului "Vaca Grasă", căreia nu i-a achitat lucrarea în valoare de 45.000 de dolari.

 

 

Autor: Irina B.

Sursa foto: us.businessesforsale.com

Publicat in: iunie 2013
Etichete pentru acest articol: chef, gastronomie, Gordon Ramsay, master chef, top chef
Inapoi la categoria «« Ghid

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului eatermagazine

Advertisement