Nicusor, fost concurent MasterChef, s-a casatorit

Home « Ghid « Chefs

După aproape doi ani de relaţie, simpaticul Nicuşor Coroamă, fost concurent la emisiunea culinară "MasterChef", şi-a unit destinul cu cel al iubitei sale, Georgeta Cenuşă, la finele săptămânii trecute într-un cadru feeric din nordul Bucovinei.

După ce a ajuns până în finala celui mai mare concurs de gătit din România, găzduit de trustul MediaPro, iată că anul 2013 a venit cu o nouă împlinire pentru tânărul de 19 ani.

Sâmbăta trecută, Nicuşor a renunţat la burlăcie, şi-a luat inima în dinţi şi-a spus un mare DA alesei inimii, Georgeta, cu care se cunoaşte de aproape doi ani.

Povestea lor este foarte interesantă, pentru că cei doi s-au întâlnit în timp ce fostul concurent de la "MasterChef" vindea carne şi produse lactate familiei fetei, mirele având o fermă cu 300 de oi, 150 de miei, câteva zeci de vaci şi peste 100 de hectare de teren.

 

Din partea lui a fost dragoste la prima vedere, însă, din cauza timidităţii, i-a luat ceva timp până să-şi declare dragostea pentru Georgeta. Dar şi când a făcut-o, şi-a dat seama că ea este mireasa vieţii lui.

Aşa că şi-au pus pirostriile în Vicovu de Jos, Suceava, înconjuraţi de 11 naşi, cu toţii îmbrăcaţi în costume populare, la fel ca domnişoarele de onoare, deoarece mirii şi-au dorit o nuntă tradiţională. Excepţie a făcut mireasa, care a strălucit într-o rochie ivoire, cu cristale Swarovski, şi a avut un buchet din trandafiri.

De la fericitul eveniment nu au lipsit nici colegii de la MasterChef. Printre cei care au onorat invitaţia la nuntă s-au numărat Alex Hora, Rareş Burducea, Mihai Toader şi Gina Jalbă.

"Emoţiile au fost foarte mari, dar mă bucur. Am o soţie frumoasă şi amândoi am fost foarte hotărâţi în această zi minunată. Facem nunta respectând toate tradiţiile”, a declarat emoţionat Nicuşor reporterilor.

Petrecerea a avut loc la o pensiune din Hurjueni, Suceava, unde oaspeţii au păşit pe un covor roşu la intrare, iar meniul a fost unul specific zonei, nelipsind sarmalele şi prăjiturile de casă.

Nicuşor Coroamă a devenit cunoscut de întreaga Românie după ce a participat la concursul "MasterChef" (ProTV), prilej cu care a demonstrat cât de harnic şi priceput este în bucătărie.

Chiar dacă are doar 19 ani, se poate spune că deja a trăit cât alţii în 50! Învăţat de mic cu munca, Nicuşor mereu a ştiut să se facă util familiei şi să-i dea o mână de ajutor de fiecare dată.

Prima dată a început să taie miei, învăţând de la tatăl lui. Merge împreună cu tatăl lui în fiecare sâmbătă şi miercuri la piaţă, unde vând produse lactate.

La început i-a fost greu, însă în timp a realizat că din asta îşi câştigă pâinea şi că trebuie să continue să muncească.

S-a apucat de gătit ajutându-şi mama în bucătărie. Aşa a învăţat să prepare bucate tradiţionale moldoveneşti, fiind foarte cunoscut în zonă pentru măiestria în bucătărie. Chiar dacă înainte să vină la MasterChef, habar n-avea cum să prepare delicatese din bucătăriile internaţionale, aici a gătit homar, foie gras şi creme anglais, când el a crescut cu mămăligă.

A cucerit şi-a uimit pe toţi telespectatorii prin felul lui simplu de a fi, accentul moldovenesc şi modestie. Nu o dată a declarat că nu-i place Bucureştiul deloc, pentru că nu se compară deloc cu stâna lui din Bucovina, acolo unde viaţa are un cu totul alt ritm decât în agitatul Bucureşti.

 

După ce a reuşit să ajungă până în finală şi să iasă pe locul patru, Nicuşor continuă să-şi exerseze talentul culinar atât în faţa familiei, cât şi în restaurantele din apropiere. Îi răsfaţă pe cei dragi nu doar cu sarmale în oală de lut, pâine de casă şi friptură de porc la cuptor, ci şi cu mămăligă cu căpşuni sau foie gras.

 

 

Irina B.

sursa foto: foodstory.ro
 

Publicat in: august 2013
Etichete pentru acest articol: chef, gastronomie, mancare traditionala, masterchef, Nicusor Coroama
Inapoi la categoria «« Ghid

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului eatermagazine

Advertisement