Rafinament la Palladium Restaurant

Home « Ghid « Restaurante

Totul a început în momentul în care visul de a avea un loc, unde clienţii să se poată relaxa în timp ce savurează mâncăruri rafinate şi cocktail-uri proaspete, a devenit mai mult decât o realitate!

Rafinamentul şi eleganţa erau deja la ele acasă, iar detaliile şi accesorile calitative îşi făceau din ce în ce mai mult cu ochiul...aşa a luat fiinţă, s-a metamorfozat în numele "Palladium", gata să devină tot mai mult prezent în agenda zilnică a iubitorilor de gastronomie.

Mesele oferite de Palladium au toate ingredientele necesare unei experienţe senzoriale complete: un ambient cu prestigiu unde să te simţi binevenit, servire impecabilă şi platouri excelente pe care să le savurezi bucurându-te de panorama oferită de locaţie.

În plin centru al Bucureştilor, pe una din cele mai frumoase alei de pe bulevardul Unirii, în apropierea Casei Poporului, după o plimbare plăcută de-a lungul fântânilor arteziene, restaurantul te aşteaptă cu porţile deschise. Palladium este conceptul unui restaurant deplin, care oferă nu doar cele mai savuroase reţete mediteraneene, ci şi o atmosferă casual, unde mereu se întâmplă ceva nou. Experienţa dinning înseamnă un meniu complet, iar pe lângă preparate, include şi ambianţă, decor, muzică, socializare. Pentru asta, încă de la intrare vei fi întâmpinat de cele mai frumoase hostess, iar, odată ce le-ai păşit pragul, te vor seduce...

Cu fiecare zi, faima a răsunat în tot Bucureştiul, clienţii nu au întârziat să apară, au fost încântaţi de întreg ansamblul, iar feed-back-ul a fost cel visat! În plus, şi-a câştigat faima şi datorită meniului specific mediteranean, începand cu bucătăria Italiei, a Greciei şi terminând cu cea a Spaniei. Meniul este diversificat, bogat, fiecare înghiţitură se transpune în era deliciilor, iar oaza de linişte, asemenea unei brize de mare, te descorsetează de grijile cotidiene şi te încarcă cu energie vie.Name

În plus, în cadrul restaurantului este inclus un bar, văzut ca un loc aparte, un colţ exotic, care pune la dispoziţia clienţilor cocktail-uri fresh, impresionante prin estetica lor, dar şi prin aromă sau savoare. Personalul este profesionist, barmanii oferă acrobaţii în timp ce pregătesc băutura favorită, pentru că "It's show and it's fun!".

Este locul perfect pentru a lua un prânz de afaceri, dar şi o cină familială sau romantică, ideal pentru organizarea de aniversări, petreceri corporatiste, pentru fiecare ocazie punându-se la dispoziţie meniuri personalizate, sfaturi din partea managerilor localului în privinţa alegerii vinurilor, singura condiţie fiind să se sune din timp, cu cel puţin două săptămâni înainte, pentru a face rezervare.

Restaurantul Palladium este un colţ de rai, o grădină a paradisului, în care teluricul şi oniricul se completează, pentru ca cei care îi trec pragul să se simtă în largul lor, primind servicii de calitate.

 

                                                                                                                                             Articol scris de IRINA B.

Publicat in: septembrie 2012
Etichete pentru acest articol: Palladium, restaurant, rafinament, gust, savoare
Inapoi la categoria «« Ghid

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului eatermagazine

Advertisement